Mirela Vaida nu-şi lasă copiii la „Vulpiţa şi Viorel”, dar le-a dat telefonul pe mână. Ce a descoperit: „Vom avea o discuţie serioasă”

Mirela Vaida a vorbit şi despre modul în care îşi educă copiii, dezvăluind că aceştia nu au voie să-i urmărească emisiunile. Câteva ore cu telefonul nesupravegheat i-au demonstrat că interdicţiile au şanse minime de funcţionare.

14 iun. 2023, 23:50
Mirela Vaida nu-şi lasă copiii la „Vulpiţa şi Viorel”, dar le-a dat telefonul pe mână. Ce a descoperit: „Vom avea o discuţie serioasă”

Mirela Vaida se împarte cu succes între televiziune, muzică și familie. Vedeta are 41 de ani și este căsătorită din anul 2009 cu soțul ei, Alexandru. Cei doi au împreună trei copii minunați: Carla, Vladimir și Tudor. Prezentatoarea TV este o femeie împlinită și le arată fanilor săi de pe rețelele de socializare momente din viața ei de familie, dar și din cea profesională.

Mirela Vaida, ofertată de concurenţă. Prezentatoarea TV spune totul despre plecarea de la „Acces Direct”: „Eu trebuie să fiu împreună cu acest motor. Sunt niște copii acolo, care vin la 9 și pleacă la 21”
Recent, Mirela Vaida a rămas surprinsă după ce și-a lăsat telefonul nesupravegheat în preajma copiilor săi, iar aceștia și-au făcut de cap. Carla și Vladimir au crescut și au învățat să folosească telefonul mamei lor, care a avut parte de surpriză după ce și-a lăsat copiii singuri câteva momente.

Prezentatoarea TV nu a fost atentă preț de câteva momente la telefonul ei, iar copiii săi și-au făcut de cap. Carla și Vladimir s-au filmat cu telefonul mamei lor și au lăsat-o pe vedetă fără cuvinte. Prima la joacă a fost Carla, care apare în câteva filmulețe imitând celebra coregrafie a personajului principal din serialul „Wednesday”.

Prezentatoarea TV a postat filmulețele pe pagina sa personală de Instagram, alături de câteva mesaje. „Când copiii își fac de cap…Cred că vom avea o discuție foaaarte serioasă…am găsit aceste filmulețe în telefonul meu”, a scris Mirela Vaida pe InstaStory.

Nici Vladimir nu s-a lăsat mai prejos și a înregistrat un mini-vlog pe telefonul mamei lui. Băiețelul Mirelei Vaida pare că îi calca pe urme mamei sale și îi face plăcere să apară în fața camerei. Vladimir s-a prezentat ca fiind fratele Carlei și și-a invitat urmăritorii să o urmărească pe mama sa pe Youtube. Carla și Vladimir, copiii Mirelei Vaida, s-au jucat cu telefonul mamei lor și au lăsat-o pe vedetă fără cuvinte.v

Mirela Vaida nu-şi lasă copiii să se uite la Vulpiţa şi Viorel. De ce le-a interzis să o urmărească la TV

Mirela Vaida nu-şi lasă copiii să se uite la Vulpiţa și Viorel. Vedeta este căsătorită de 14 ani şi are trei copii, iar recent a vorbit despre cum este viața de soție și mamă.

„Rolul de mamă mie mi se pare cel mai frumos rol din viața mea, dintre toate rolurile pe care le-am jucat. E rolul care mă împlinește și care mă face foarte fericită. Îmi iubesc copiii, îi ador, ne simțim foarte bine împreună, facem foarte multe activități împreună. Sunt un om implicat. Le gătesc, îi duc la școală, îi îmbrac, îi spăl, le citesc povești, facem rugăciune, ne jucăm, citim, scriem, facem teme, mergem la activitățile extracurriculare, de la pian, înot, engleză până la tobe, tenis și șah. Mă pregătesc să îi iau de la școală la prânz, să-i aduc acasă, să le pun masa, și apoi ei dorm și eu plec la serviciu”, a declarat prezentatoarea TV pentru VIVA!.

Citeşte şi: Gafă uriaşă făcută de Mirela Vaida în direct la TV. Fanii nu au iertat-o: „La cât mai multe nenorociri!”

Mirela Vaida a vorbit şi despre modul în care îşi educă copiii, dezvăluind că aceştia nu au voie să-i urmărească emisiunile: „Copiii mei știu că mama lor apare la televizor, pentru că, atunci când vin acasă de la școală sau după amiezile, mai dau drumul la televizor, să vadă că sunt acolo. Nu se uită la emisiunea mea, pentru că nu este emisiune pentru copii. Și le-am spus că nu e pentru copii!”.

Citeşte şi: Mirela Vaida a dezvăluit care este secretul siluetei sale: „E singura dietă care dă rezultate la mine”

„I-am învățat întotdeauna să aibă o viață absolut normală, să se comporte ca orice alt copil, fiindcă vreau să aibă parte de același tratament ca oricare alt copil. De asta îi și duc la o școală de stat și am cerut întotdeauna un regim cât se poate de egal și de comun. Avem o bonă de mai bine de șase ani, care stă în casă cu noi, cu excepția week-end-urilor, și care acum ne cunoaște toată viața. Ne bucurăm însă și de clipele în care rămânem doar noi cinci în casă și ne manageriem foarte bine timpul. Avem reguli, pe care toată lumea le respectă, și bucuria momentelor intime e greu de descris”, a mai spus Mirela Vaida.