Cum s-a răzbunat o femeie pentru rata mare în FRANCI ELVEŢIENI

O femeie din Vrancea a ales un mod inedit de a protesta faţă de creşterea ratei în franci elveţieni. A blocat timp de trei ore activitatea băncii la care are creditul. Ea a cerut chitanţă pentru fiecare franc din cei 20 pe care i-a plătit, astfel că nimeni nu a mai putut folosi ghişeul ocupat de femeie în acest timp.

18 feb. 2015, 06:54
Cum s-a răzbunat o femeie pentru rata mare în FRANCI ELVEŢIENI

Operațiunea a fost anevoioasă pentru angajații băncii, derulându-se pe parcursul a două ore și jumătate, însă femeia a considerat că doar așa își poate manifesta protestul faţă de ceea ce li se întâmplă în momentul de faţă celor peste 150.000 de români.

Citeşte şi: Un datornic supărat şi-a plătit rata la bancă cu nouă găleţi de monede. Cât au cântărit cei 2800 de lei

„Aşa am protestat faţă de cămătăria cu acte. Îi invit şi pe ceilalţi cu credite în franci elveţieni să procedeze la fel. Dacă o să fim mai mulţi o să aibă un ecou. Protestele de stradă nu au impresionat pe nimeni. Au tremurat oamenii în van. Eu am stat la bancă două ore şi jumătate şi le-am blocat doar un ghişeu. Am plătit în acest interval 20 CHF (aproximativ 90 de lei). Imediat au sunat de la Bucureşti, să întrebe ce se întâmplă, ce eroare de reţea este cu plata doar a 1 CHF, directorul băncii fiind de faţă. Să vorbim să ne programăm zilnic câteva persoane ca să-i blocăm”, a scris pe o reţea de socializare Mariana Iftode.

Citeşte şi Protecţia Consumatorului se implică în CRIZA CREDITELOR ÎN FRANCI ELVEŢIENI

Creditul în franci elveţieni pe care Mariana Iftode l-a făcut la bancă în anul 2007 a fost de 30.000 de lei şi avea stabilită o rată lunară de plată de 500 de lei. În prezent, femeia spune că rata sa a ajuns la 1200 de lei.

Citeşte şi FMI recomandă sectorului bancar restructurarea bilaterală a creditelor în franci


loading...