Cum s-a răzbunat o soţie înşelată pe amanta soţului, o elevă de liceu. Ce i-a scris pe peretele blocului FOTO

Un conflict a dus la scrierea unor mesaje calomnioase în această dimineaţă pe gardul unui liceu din oraş, dar şi pe faţada unui bloc de locuinţe din cartierul Stadion III, autorii actului de vandalism rămânând necunoscuţi până la această oră. Primul mesaj a apărut pe gardul Colegiului Naţional "Iulia Hasdeu", acolo unde elevii şcolii au citit de dimineaţă fraze injurioase despre una dintre colegele lor.

25 nov. 2014, 09:45

Aceleaşi mesaje au fost inscripţionate şi pe faţada unui bloc din cartierul Stadion, scrie redesteptarea.ro. Mesajele, din spusele elevilor, sunt adresate aceleiaşi tinere, o elevă din clasa a XII-a a liceului. Conducerea şcolii spune că unitatea de învăţământ nu este implicată în niciun fel în scandalul iscat şi că nu ştie de la ce a pornit cearta.

Citeşte şi O tânără i-a distrus cu BÂTA maşina fostului soţ

„Ştim că e vorba despre o fată din clasa a XII-a C, dar mai multe, cine a scris şi cu ce, nu ştim. Vom vedea ce zice poliţia, a fost fata la poliţie că e majoră, e hotărârea ei ce face, cum face, ea ştie mai bine”, a declarat Letiţia Fedorca, director la Colegiul Naţional „Iulia Hasdeu” din Lugoj.

Tânăra căreia i-ar fi adresate mesajele a mers în această dimineaţă la poliţie, acolo unde a sesizat organele competente. Ancheta a fost deja demarată de către poliţişti, care vor încerca să afle cine se face vinovat de mesajele defăimătoare apărute pe cele două clădiri.

Citeşte şi SCENE INCREDIBILE. Bogdan Stelea, prins de SOŢIE cu AMANTA

„Poliţiştii efectuează verificări în vederea identificării persoanei care se face responsabilă, iar dacă persoana va fi depistată, va fi sancţionată contravenţional conform legii 61/1991”, a declarat pentru Redeşteptarea Ancuţa Morariu, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

Cercetările continuă în acest caz, poliţiştii încercând acum să stabilească cine se face vinovat pentru mâzgălirea pereţilor.