Cum s-a răzbunat un bărbat care nu a putut să scoată bani de la bancomat. A fost arestat pe loc VIDEO

Un bărbat frustrat că nu a putut retrage bani de la un bancomat a reacționat în mod extrem, intrând cu mașina în clădirea respectivă. Totul s-a terminat cu intervenţia poliţiştilor.

14 nov. 2023, 08:16
Cum s-a răzbunat un bărbat care nu a putut să scoată bani de la bancomat. A fost arestat pe loc VIDEO
Cum s-a răzbunat un bărbat care nu a putut să scoată bani de la bancomat. A fost arestat pe loc

Cum s-a răzbunat un bărbat care nu a putut să scoată bani de la bancomat. Într-un incident șocant petrecut recent în Malaga, după mai multe încercări nereușite de a retrage bani, bărbatul a cedat furiei și a revenit la volanul mașinii sale, izbind cu aceasta ușa de la intrarea în clădire. Imaginile surprinse în timpul incidentului arată că individul a încercat să distrugă bancomatul cu mașina timp de aproximativ 10 minute, atrăgând atenția curioșilor și chiar zâmbind către cei care filmau întreaga scenă. Totul s-a petrecut într-o zi obișnuită de duminică, în timp ce strada era plină de oameni aflați la cumpărături sau ieșind de la biserică.

Citeşte şi: Kamara a câştigat procesul cu Poliţia Capitalei. Cum a reuşit artistul să anuleze o amendă

La scurt timp după declanșarea incidentului, poliția a intervenit și l-a arestat pe individ, evitând astfel potențiale vătămări sau pagube suplimentare.

Citeşte şi: Un fost luptător de muay thai s-a călugărit. Părintele Petru a stat 14 ani pe Muntele Athos: „Am băgat un adversar în comă, atunci m-a mustrat conștiința”

Imaginile au devenit rapid virale pe rețelele sociale, inclusiv pe platformele X și TikTok, stârnind reacții diverse din partea publicului. Trecătorii uluiți au asistat la faptele incredibile ale șoferului, care, conform relatărilor, le-a explicat că acțiunile sale reprezintă o formă de răzbunare împotriva băncii. În cele din urmă, poliția a intervenit și l-a arestat pe individ pentru distrugere și tentativă de furt.