Kamara a câştigat procesul cu Poliţia Capitalei. Cum a reuşit artistul să anuleze o amendă

Kamara a reușit să obțină o victorie importantă în instanță împotriva Poliției Capitalei. Artistul a fost amendat, iar în urma procesului a reușit să demonstreze că sancțiunea a fost aplicată ilegal.

13 nov. 2023, 10:53
Kamara a câştigat procesul cu Poliţia Capitalei. Cum a reuşit artistul să anuleze o amendă
Kamara a câştigat procesul cu Poliţia Capitalei. Cum a reuşit artistul să anuleze o amendă

Kamara a câştigat procesul cu Poliţia Capitalei. Mai mult, artistul cere, după anularea sancţiunii contravenţionale, ca statul să achite cheltuielile de judecată, scrie SpyNews.

Decizia judecătorilor a fost clară și favorabilă lui Kamara: „Admite plângerea contravenţională formulată de petentul CAMARA GHEDI, în contradictoriu cu intimata DIRECȚIA GENERALĂ DE POLIȚIE A MUNICIPIULUI BUCURESTI. Anulează procesul-verbal de constatare a contravenţiei seria PBW, nr. 475261 din data de 23.06.2021, încheiat de intimată și măsurile dispuse prin acesta. Ia act de manifestarea de voință a petentului de a solicita cheltuieli de judecată pe cale separată. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, a fost decizia judecătorilor, rămasă definitivă, deoarece polițiștii nu au atacat-o la instanța superioară”. Această hotărâre a fost rămasă definitivă, deoarece polițiștii nu au atacat-o la instanța superioară. În plus, Kamara a cerut ca polițiștii să suporte și cheltuielile de judecată.

Citeşte şi: Kamara și-a făcut o intervenție estetică. Motivul pentru care artistul a vizitat cabinetul medicului: „Aveam nevoie”

Amenzat inițial de Poliția Capitalei, Kamara s-a confruntat cu probleme financiare în timp ce încerca să strângă bani pentru operațiile fiului său, Leon, care s-a născut cu probleme de sănătate. Artistul organizase anterior un concert caritabil pentru a aduna fonduri pentru tratamentul fiului său, însă întregul eveniment a fost umbrit de probleme legate de administrarea ineficientă a banilor strânși. Într-o declarație ulterioară, Kamara a explicat detaliile financiare, subliniind că o parte semnificativă din suma adunată a fost direcționată către cheltuieli de organizare, lăsând cu mult mai puțin pentru tratamentul necesar al fiului său.

Citeşte şi: Pe ce cheltuie Kamara banii câștigați la Survivor România. „Mie îmi este de ajuns să stau și într-o garsonieră, nu mă interesează”

„Mi s-a clarificat cumva ce s-a întâmplat. Deci, suma adunată 21.000 lei, s-au dus pe organizare. Adică a fost o proastă gestiune, în mare parte. Au plătit o scenă foarte scumpă, au dat acelor oameni care au venit, au pus scena, a mai fost o firmă de securitate, toalete și o formație care a fost plătită. Nu știu de ce, pentru că noi eram toți acolo pro bono, logic, toată lumea a venit pro bono. Aveam suficienți oameni, nu mai era nevoie să fie cineva plătit să cânte. Pe lângă asta, a mai fost un ecran care a fost adus la scenă nu știu de ce, și acolo s-au dat niște bani. Apoi, de asemenea, s-au luat din pușculița din care se puseseră banii. La final, după ce s-au făcut calculele, am înțeles de la organizator și de la cel care a făcut plățile, că se adunaseră 14.000 lei, per total. Ca un calcul simplu, la mine și la mama Andreei, al doilea caz, au ajuns suma de 7.000 și ceva de lei, 3.600 aproximativ de fiecare”, a declarat Kamara.