Cum s-a schimbat și unde este acum Jack Scanlon, actorul din filmul „Băiatul cu pijamale în dungi” care a emoționat o lume întreagă VIDEO

Jack Scanlon a interpretat rolul lui Shmuel în pelicula „Băiatul cu pijamale în dungi”, care spune povestea impresionantă a prieteniei dintre un băiețel evreu dintr-un lagăr și fiul unui ofițer nazist.

10 ian. 2022, 13:20
Cum s-a schimbat și unde este acum Jack Scanlon, actorul din filmul „Băiatul cu pijamale în dungi” care a emoționat o lume întreagă VIDEO

Jack Scanlon, actorul care a emoționat o lume întreagă cu rolul lui filmul “Băiatul cu pijamale în dungi”, a postat de curând un video pe contul lui de TikTok și a atras atenția tuturor fanilor filmului.

Celentano din Las Fierbinți a cerut daune de 900.000 de euro! Actorul vrea bani pentru aparițiile de la TV, cinematografe și internet! Ce s-a întâmplat cu procesul

Actorul a reușit să emoționeze o lume întreagă cu rolul său în filmul “Băiatul cu pijamale în dungi”. Foarte puțini știu că tânărul a decis să se reprofileze. Jack Scanlon s-a apucat de TikTok. Celebrul „Shmuel” face ravagii în mediul online.

Jack Scanlon a debutat în filmul „Băiatul cu pijamale în dungi”. Pelicula a fost lansată în 2008. Acțiunea filmului este plasată în timpul celui de-al doilea război mondial, iar povestea este spusă prin ochii inocenți ai lui Bruno, fiul de opt ani al unui comandant dintr-un lagăr de concentrare.

Băiatul se împrietenește cu un copil evreu, aflat după gardurile lagărului. Când tatăl lui afla de prietenia lor, îi interzice fiului său să se mai aproprie de gard. Urmările neașteptate ale deciziei tatălui nu întârzie să apară.

Hugh Jackman s-a infectat cu Covid. Actorul e vaccinat deja cu cele trei doze

Tânărul a mai jucat în filmul „The Eye of the Butterglye”. Actorul a postat, recent, un filmuleț pe TikTok, în care a dezvăluit pentru urmăritorii săi că el este Shmuel din celebrul film. Fanii au rămas fără cuvinte.

@theejip This got taken down for “bullying”…Like. Hello?? #foryou #feeloldyet #surprise ♬ Trumpets – Jason Derulo