Cum s-a schimbat viața Alinei Sorescu după divorțul de Alexandru Ciucu. Artista, mai fericită ca oricând: „Am renăscut, sunt foarte recunoscătoare”

Alina Sorescu a depășit momentul despărțirii de Alexandru Ciucu, iar acum se concentrează cât de mult se poate pe cariera muzicală și pe relația cu cele două fiice ale sale, Carolina și Raisa.

21 apr. 2023, 11:34
Cum s-a schimbat viața Alinei Sorescu după divorțul de Alexandru Ciucu. Artista, mai fericită ca oricând: „Am renăscut, sunt foarte recunoscătoare”
Alina Sorescu, de nerecunoscut

După separarea de soț, Alina Sorescu a avut o perioadă în care a renăscut pe plan profesional și și-a făcut o mulțime de planuri. Artista a avut și un concert ceritabil la Ateneul Român de Paște, iar pe 27 mai va urca pe scenă alături de Al Bano.

Citește și Alina Sorescu, devastată înainte de primul Paşte fără fetiţele sale. „Cea mai delicată perioadă din viaţa mea”

„Am renăscut profesional și sunt foarte recunoscătoare că am multe proiecte. Voi avea o invitație specială care mi-a fost adresată la un concert aniversar simfonic, al celebrului Al Bano, care, pe 27 mai, va veni la Sala Palatului. Serbează 80 de ani de viață. Va fi sărbătorit și în România, pentru că e foarte iubit și de publicul român. Sunt onorată să fiu invitată de el în acest concert. De altfel, relația noastră de susținere reciprocă a început înaintea spectacolului pe care l-am avut în decembrie la Ateneul Român.

Iată că acum, când vine în România, m-a invitat și voi cânta în italiană, alături de el și de orchestră, cântece din repertoriul său. E o mare onoare să cânți alături de asemenea nume grandios. Abia aștept pentru că va fi un eveniment foarte important. E un eveniment cu care o să mă mândresc toată viața”, a declarat Alina Sorescu pentru revista unica.ro.

Alina Sorescu a explicat că, deși are o mulțime de activități, reușește să se împartă foarte bine între proiectele sale și timpul cu fetițele ei. ”Și am multe proiecte, mă împart între viața mea personală, între fetițe, între cursurile mele cu picii și aceste evenimente importante care se întâmplă din când în când pe scenă. Voi avea și cu picii un spectacol, de Ziua Copilului, în iunie, la Arenele Romane”, a adăugat artista.

Alina Sorescu: Am tras cu dinții să nu ajungem aici

Înainte de a anunța în mod oficial divorțul, au existat speculații că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în prag de divorț, mai ales după ce el a fost surprins în compania altor femei. Acum, Alina vine cu detalii despre relația dintre ea și fostul ei partener, dând de înțeles că problemele au apărut în urmă cu mult timp, dar a încercat să țină totul departe de ochii lumii.

Citește și Alina Sorescu, dezvăluiri despre divorțul de Alexandru Ciucu. Ce se întâmplă cu custodia fetițelor: „Am încredere că decizia finală va fi una în interesul fetițelor”

„Au fost puțini oameni din jurul meu care au știut de situația noastră, pentru că am tras cu dinții să nu ajungem aici și am încercat să discut cu cât mai puțină lume despre asta.

Imaginile cu fetițele plângând, despre asta a fost vorba în videoclipul surprins de paparazzi. Evident, tu ca mamă nu poți să fii stană de piatră când vezi copiii plângând. Mă gândesc în această perioadă ca lor să le fie bine, ele sunt pe primul plan, e clar că această decizie aduce haos în viața a două fetițe de 9 și șase ani, ca fetițele să petreacă o săptămână într-o parte și alta într-o altă parte.

Nu vorbim de custodie exclusivă, că am văzut că se vorbește în presă, e custodie comună, cu domiciliul la mamă, cu program de vizită bulversant, pentru că cei mici la aceste vârste au nevoie de o continuitate, de o stabilitate emoțională, de o rutină, de un program, de reguli pe care să le știe, pe care să le respecte. E foarte complicat să ai o regulă într-o parte și una în alta.

Am încredere că decizia finală va fi în beneficiile fetițelor și că nu vor fi efecte pe termen lung asupra lor. Totul a fost în mâna judecătorului de acum și în faza de apel va fi în mâna judecătorilor pe care îi vom cunoaște la un moment dat. Încă nu se știe, procesul mai are faze, mai e timp. Lucrurile între noi se întâmplă juridic. Între noi nu a fost o situație care să se poată încheia amiabil, de asta am și ajuns în situația de a fi în instanță”, a declarat Alina Sorescu.