Alina Sorescu, devastată înainte de primul Paşte fără fetiţele sale. „Cea mai delicată perioadă din viaţa mea”

Alina Sorescu va sărbători Paştele fără fiicele sale. Carolina și Raisa vor petrece sărbătorile cu Alexandru Ciucu, conform unei decizii a instanţei de judecată.

12 apr. 2023, 19:35
Alina Sorescu, devastată înainte de primul Paşte fără fetiţele sale. „Cea mai delicată perioadă din viaţa mea”
Alina Sorescu, devastată înainte de primul Paşte fără fetiţele sale. "Cea mai delicată perioadă din viaţa mea"

Alina Sorescu, devastată înainte de primul Paşte fără fetiţele sale. Artista traversează cea mai grea perioadă din viața sa, fiind nevoită să stea departe de Carolina și Raisa. Pentru moment, singura opțiune legală pe care o are este să se conformeze deciziei pe care instanțele judecătorești au luat-o în urmă cu câteva săptămâni, însă speră că această situație să se schimbe în favoarea celor două fetițe. Instanța a decis custodie comună, astfel că fetiţele vor sta o săptămână la mamă şi o săptămână la tată.

Citeşte şi: Alina Sorescu, dezvăluiri despre divorțul de Alexandru Ciucu. Ce se întâmplă cu custodia fetițelor: „Am încredere că decizia finală va fi una în interesul fetițelor”

Paștele acesta este cu totul diferit pentru Alina Sorescu, asta pentru că fiicele sale nu vor fi cu ea de sărbători. Artista a mărturisit că nu îi este deloc ușor, mai ales că până acum nu a mai fost despărțită de Carolina și Raisa, în special de sărbători. „Cea mai delicată perioadă din viața mea este acum. Nu pot să spun că am trecut prin încercări. Acum este o situație nouă cu care mă confrunt și din care încerc să ies încrezătoare. Fetițele îmi dau putere, activitatea mea profesională, muzica îmi dă putere, publicul”, a spus Alina Sorescu pentru wowbiz.ro.

Citeşte şi: Scene sfâşietoare cu Alina Sorescu şi fetele ei! Micuţele, obligate de instanţă să stea o săptămână cu Alex Ciucu FOTO

„E o primă sărbătoare mai altfel, pentru că nu vor fi fetițele cu mine de acest Paște, dar voi merge la familia mea extinsă de la Roșiorii de Vede, acolo unde petrec de mic copil și fiecare sărbătoare a fost așa cum trebuie să fie, cu toate generațiile la aceeași masă”, a mai mărturisit Alina Sorescu.