Cum s-a schimbat viața „sopranei” Paula Rad de la ”Românii au talent”, care a lucrat ca femeie de serviciu

Paula Rad a participat în urmă cu șase ani la "Românii au talent". Vocea ei a impresionat o țară întreagă, dar și pe Andra, care i-a dat Golden Buzz. În acea perioadă, femeia lucra ca femeie de serviciu pentru a se întreține.

13 ian. 2023, 14:27
Cum s-a schimbat viața „sopranei” Paula Rad de la ”Românii au talent”, care a lucrat ca femeie de serviciu

Paula Rad a cunoscut celebritatea după ce a participat în anul 2017, la concursul „Românii au talent”, show-ul de la PRO TV.

În acea perioadă, soprana lucra ca femeie de serviciu pentru a se putea întreține. Finalista de la celebrul concurs de talente, a reușit să o cucerească iremediabil pe Andra Măruță, care i-a acordat celebrul ”Golden Buzz”.

Citiți și: O mai știți pe Lorelai Moşneguţu, câştigătoarea concursului Românii au Talent din 2017? Ce a făcut tânăra fără mâini cu banii câştigaţi

Paula Rad a reușit să câștige bani din muzică și acum este profesoară de canto pentru copii

Recent, artista a oferit un interviu pentru click.ro în care a vorbit despre cum arată acum viața ei, dar și cu ce ocupă în momentul de față pentru a câștiga bani.  Femeia a spus că acum nu mai lucrează ca femeie de serviciu, predă canto și trăiește din muzică.

În momentul când a decis să urce pe scena de la “Românii au Talent”, tânăra din Zalău lucra ca femeie de serviciu în Iași, câștiga 2.000 de lei, deși absolvise Universitatea de Arte ”George Enescu” din Iași și avea 11 ani de canto.

Pe plan sentimental lucrurile nu stau însă foarte bine și asta pentru că artista nu și-a găsit sufletul pereche.

„De Crăciun am stat pur și simplu acasă, m-am odihnit, nu am făcut nimic special. Am gătit puțin ca să fie acolo…bulete cu cașcaval, șnițele, cartofi piure și ceva dulce. Nu am vrut să fac mai multe pentru că eu nu trăiesc pentru mâncare. Sunt singură acum, nu sunt implicată în nicio relație amoroasă și sunt bine așa cum sunt. Dacă este să găsesc un om bun, bine, dacă nu, nu, asta este. Important este să găsesc un suflet de om care să fie lângă mine la bine și la rău.

Banii îi câștig în continuare din activitățile pe care le am din muzică. Predau canto la copii și mai merg pe la diferite evenimente să cânt…acolo unde sunt invitată”, a spus Paula Rad pentru Click!.

Soprana a reușit să cânte la Cluj și la București, însă nu a prins un loc la Operă așa cum se aștepta. Calitățile sale vocale nu au fost apreciate, iar directorul Operei Naționale din Cluj a justificat motivul pentru care nu a fost angajată.

„E vocea interesantă, poate fi luată în considerare pentru cor într-o instituție unde au posturi vacanțe și nevoie de soprane în ansamblul coral. A cântat o arie pe care o cânta toate fetițele care au admitere în anul 1 la Conservator. A fost fălsuță și pe lângă toate cele a și “colaborat” cu compozitorul, aducându-și aportul muzical, acolo unde a greșit.

O astfel de greșeală într-o arie atât de simplă, care este “fluierată” de toată lumea denotă faptul că pregătirea muzicală a domnișoarei lasă de dorit. Însă părerea noastră nu contează  atâta timp cât cei avizați precum “jurații” spun că este extraordinară.

Aștept o cerere oficială din partea ei prin care își exprimă dorința pentru a fi ascultată ”, spunea atunci Florin Estefan.

Citiți și: Andi Moisescu, primele declaraţii despre relația cu Andra, colega lui de la Românii au Talent: „Andra o să fie tot timpul pe primul loc”