O mai știți pe Lorelai Moşneguţu, câştigătoarea concursului Românii au Talent din 2017? Ce a făcut tânăra fără mâini cu banii câştigaţi

Lorelai Moșneguțu, tânăra născută fără mâini, din cauza unui defect din naștere, care a câștigat sezonului 7 al concursului Românii au Talent din 2017, continuă să lupte pentru a-și îndeplini visul.

16 dec. 2022, 12:44
O mai știți pe Lorelai Moşneguţu, câştigătoarea concursului Românii au Talent din 2017? Ce a făcut tânăra fără mâini cu banii câştigaţi
O mai știți pe Lorelai Moşneguţu, câştigătoarea Românii au Talent din 2017?

O mai știți pe Lorelai Moşneguţu, câştigătoarea concursului Românii au Talent din 2017? Lorelai Moşneguţu a impreionat întreaga țară cu povestea sa de viață în anul 2017, atunci când a participat la concursul Românii au Talent.

Citește și Ei sunt cei mai bogați copii din România. Abia au împlinit 14 ani, însă întorc banii cu lopata. Bunicul lor este un magnat celebru din România și toată averea lui va ajunge la ei

O mai știți pe Lorelai Moşneguţu, câştigătoarea concursului Românii au Talent din 2017?

Lorelai a fost abandonată în maternitate de cea care i-a dat viață și, de atunci, Viorica Pârvan, asistent maternal, i-a devenit mamă. Femeia o încurajează în toate proiectele sale și este sigură că destinul fetei este unul cu totul special. Femeia, de un optimism fantastic, a fost cea care i-a transmis lui Lorelai starea de bine, dar și celeilalte fetițe cu handicap pe care mama Vio a luat-o în plasament.

Ea a plecat acasă cu 120.000 de euro și trofeul Românii au Talent, după ce a cântat la pian cu degetele de la picioare și a impresionat telespectatorii cu vocea, dar mai ales ambiția sa. Tânăra și-a cumpărat un apartament, iar celebritatea câștigată după concursul de talente de la PRO TV i-a adus și câteva invitații la diferite evenimente.

De atunci și până acum, au trecut cinci ani în care Lorelai a continuat să lupte pentru a-și îndeplini visul de a lucra în presă. Acum fata este studentă în București și este exemplul viu că nu există nu se poate.

„Sunt tare mândră de ea. Ne-am mutat în București special pentru facultatea lui Lorelai. Am renunțat la traiul nostru de la Târgoviște pentru evoluția sa, Lorelai a renunțat și ea la tot pentru a deveni cineva. Merge la facultate pentru că își dorește lucrul acesta. Ea este acum pe profil de publicitate. Poate pe viitor o să ajungă într-o redacție de presă. Cred că ar putea să facă destul de multe lucruri pentru acest domeniu de activitate.”, a declarat,  mama Vio, femeia care a adoptat-o de Lorelai, pentru Click!

Citește și Fiul vitreg al Gabrielei Firea, apariție stranie. Cum s-a prezentat la un eveniment monden. Toate privirile au fost ațintite către el