Cum s-a semnat contractul pentru podul din Brăila. Dezvăluire fabuloasă făcută de Marcel Ciolacu

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a rememorat, nostalgic, vineri, la Brăila, alături de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, și europarlamentarul PSD Mihai Tudose, vicepreședinte al PSD, momentul, tensionat politic, în care s-a semnat contractul pentru proiectarea și execuția podului suspendat peste Dunăre.

20 mai 2022, 23:32
Cum s-a semnat contractul pentru podul din Brăila. Dezvăluire fabuloasă făcută de Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a povestit vineri, la Brăila, unde a vizitat şantierul podului suspendat peste Dunăre, o întâmplare petrecută la schimbarea din funcție a fostul premier social-democrat Mihai Tudose.

„Sunt ferm convins, cel puțin presa locală, că v-ați săturat de politicienii care vin în pelerinaj la acest pod. Eu o să vă povestesc ce știu eu de realizarea acestul pod”, a spus Marcel Ciolacu, la Brăila, rememorând ce s-a întâmplat la semnarea contractului, de acum patru ani, în prezența celor doi foști premieri, consecutivi.

Marcel Ciolacu: Guvernul să definească produsele strategice la care preţurile să fie plafonate
„Știți cea mai mare greșeală pe care a făcut-o, din punctul meu de vedere, Partidul Social Democrat, a fost ședința când s-a hotărât ca domnul Grindeanu să nu mai fie prim-ministru, să fie domnul Tudose de data aceasta prim-ministru, dânsul având inspirația să mă ia și pe mine vicepremier! După câteva luni, cred că au fost egale lunile de mandat între dumneavoastră și domnul Grindeanu, am fost chemați de conducerea superioară de partid, înfierați proletar și am înțeles mesajul atât eu, cât și colegul meu Mihai. Amândoi ne-am urcat în mașină să plecăm spre Guvern, să luăm pozele copiilor și ficusul. Cu adevărat, în drum spre Guvern, fără să știe nimeni, am făcut o deviere aranjată cu ministrul Transporturilor, Felix Stroe, la Ministerul Transporturilor, unde în ultimele ore de mandat ale lui Mihai Tudose s-a semnat contractul de la acest pod la care cu toții acum venim în pelerinaj”, a relatat Ciolacu.

Iar e circ la Primăria Sector 1! Consilierii locali îi acuză pe Clotilde Armand și pe argatul ei, Ionel Stoica, de incompetență și că sabotează proiectele publice: „Nu respectă legea!”