Cum s-au afișat Oana Matache și Radu Siffredi, după ce fostul soț ar fi luat atitudine împreună cu Protecția Copilului

Oana Matache nu mai suportă scandalul produs de relația ei cu Radu Siffredi, așa că a decis să stea departe de ochii lumii pentru o perioadă.

14 mart. 2023, 10:55
Cum s-au afișat Oana Matache și Radu Siffredi, după ce fostul soț ar fi luat atitudine împreună cu Protecția Copilului
Oana Matache riscă să-și piardă copiii

Se pare că Siffredi nu ține deloc cont de dorința pe care o are Oana Matache. Acesta vrea ca toată lumea să știe că, indiferent de ceea ce spune familia ei, nimic nu îi poate despărți, asta după ce a fost filmat în timp ce vorbea foarte urât despre unul dintre copiii iubitei sale.

Citește și: Oana Matache, un nou mesaj controversat pe internet în scandalul momentului: „Aceste aplauze asigură femeia să fie la dispoziția bărbaților”

Oana Matache vrea să-și ascundă relația

Bărbatul care i-a furat inima surorii Deliei se pare că nu vrea să se oprească. Chiar dacă ea vrea să fie mai retrasă, el postează în continuare fotografii alături de Oana. Recent, acesta a pus pe rețelele de socializare o fotografie alături de iubita sa, în timp ce luau masa în oraș.

Filmările în care au fost surprinși Oana Matache și Radu Siffredi nu le-au fost deloc de ajutor. Scandalul a luat amploare atunci când bărbatul l-a înjurat pe unul dintre copii, iar Gina Matache a reacționat. „Iarăși plânge, băga-i-aș peni**** să-i bag”, a spus acesta în timpul unei transmisiuni live.

Citește și: Oana Matache, la un pas de a pierde copiii din cauza noului iubit. Protecția copilului s-a autosesizat

Acest videoclip i-ar fi pus pe gânduri și pe cei de la Protecția Copilului care s-ar fi autosesizat. Potrivit surselor retetesivedete.ro, tatăl copiilor, Răzvan Miheț, a aflat prin ce trec aceștia și ar fi sunat-o pe Oana Matache pentru a-i spune că îi va pierde pe Bogdan și Jessica dacă astfel de lucruri se repetă.

Radu Siffredi a anunțat că pentru o perioadă nu vor mai exista filmări și vor sta cât mai departe de ochii curioșilor.