Oana Matache, un nou mesaj controversat pe internet în scandalul momentului: „Aceste aplauze asigură femeia să fie la dispoziția bărbaților”

Oana Matache a revenit cu un nou mesaj pe rețelele sociale după scandalul izbucnit pe tema divorțului său. Artista a anunțat oficial, în urmă cu câteva zile, că s-a separat de tatăl copiilor ei, Răzvan Miheț. Mai mult, sora Deliei s-a afișat cu noul ei partener.

09 mart. 2023, 11:39
Oana Matache, un nou mesaj controversat pe internet în scandalul momentului: „Aceste aplauze asigură femeia să fie la dispoziția bărbaților”

În contextul scandalului în care a fost blamată pentru deciziile luate în viața personală, Oana Matache a revenit cu o postare despre ce înseamnă să fii femeie în societatea actuală. Artista a repostat un citat celebru al Faridei Devi, cunoscută și sub numele de Farida Dadi sau Baby Farida, o actriță indiană.

”Ziua femeii nu este despre a aplauda femeile pentru că sunt mame bune, surori, soții, fiice. Este vorba despre a recunoaște că aceasta este problema reală. Pentru că aceste aplauze nu servesc femeii. Aceste aplauze asigură femeia să fie la dispoziția bărbaților”, a fost mesajul distribuit de Oana Matache pe InstaStories.

Citește și Radu Siffredi a ajuns la limita răbdării. Partenerul Oanei Matache a răbufnit pe internet: „Reușiți să-mi luați tot!”

Scandalul a pornit de la faptul că Oana Matache și Răzvan Miheț, tatăl copiilor ei, au decis să divorțeze. Separarea lor și faptul că Oana s-a afișat cu noul partener în public la scurt timp a iscat o mulțime de discuții aprinse în mediul online. Mai mult, atacurile mamei artistei, care nu a vrut să accepte divorțul fiicei, au făcut acest scandal să escaladeze.

Oana Matache: „Nu cred că privește pe nimeni felul în care eu aleg să-mi trăiesc viața și să-mi educ copiii”

„M-am abținut până acum de la declarații, pentru a nu da apă la moară acestui scandal (pe care nu l-am început eu to begin with), dar deja situația a scăpat de sub control și mă văd nevoită să acționez. Cred că nimeni nu are dreptul să judece o femeie atât de aspru, să o blameze pentru alegerile făcute în viață și să o jignească în repetate rânduri, în așa hal cum au făcut-o anumite persoane.

Am fost blamată public pentru acțiunile pe care le-am efectuat în utlima vreme, și mi se pare ireal cum cineva poate să creadă că sunt în stare să-mi pun copiii în pericol sub orice formă. În afară de mama, toate persoanele din jurul meu l-au cunoscut pe partenerul meu și nimeni nu a avut aceeași părere pe care și-a format-o majoritatea media în legătură cu relația noastră. Acest înveliș de ‘catastrofă’ pus în jurul acțiunilor efectuate de mine deja devine obositor și tulburător atât pentru mine, cât și pentru copiii și persoanele implicate în viața mea. Îmi doresc foarte mult ca acest scandal să ajungă la final. Nu cred că privește pe nimeni felul în care eu aleg să-mi trăiesc viața și să-mi educ copiii”, este o parte a mesajului pe care Oana Matache l-a transmis pe Instagram.

Citește și Delia intervine în scandalul momentului. Ce spune despre relația Oanei Matache cu Radu Siffredi: „Dacă vezi dincolo de spartul semințelor…”