Cum s-au cunoscut Oana Matache și Radu Siffredi. Sora Deliei era căsătorită la acea vreme. „La început îmi răspundea la doua zile, până când am înțeles ce se întâmplă”

Oana Matache a vorbit deschis despre începuturile relației sale cu Radu Siffredi. Cei doi au o frumoasă poveste de dragoste, dar inițial a fost privită cu multe semne de întrebare și dispreț de răutăcioși.

12 feb. 2024, 17:15
Cum s-au cunoscut Oana Matache și Radu Siffredi. Sora Deliei era căsătorită la acea vreme. „La început îmi răspundea la doua zile, până când am înțeles ce se întâmplă”

Oana Matache și Radu Siffredi au povestit recent cum a început povestea lor de iubire. În cadrul show-ului Power Couple relația lor e testată prin tot felul de probe care, totodată, scot la iveală lucruri de care nu știa nimeni despre ei. Artista spune că a fost dragoste la prima vedere, dar nimeni nu a dat vreun semn o perioadă.

„Ne-am cunoscut la o filmare a unui prieten, pe acoperișul unei clădiri din centrul Bucureștiului. Trebuia să filmăm un clip pentru o piesă făcută de ziua unui prieten comun. La acel moment, Radu nu știa că exist, eu nu știam că există. Lumile noastre nu se întâlniseră niciodată. Ne-am intersectat atunci privirile și apoi nu s-a întâmplat nimic, timp de vreo două luni”, a spus Oana Matache, potrivit Cancan.

Citește și Power Couple România cu emoții mari pentru băieți la proba „Calcul la rotisor”: „Când am aflat că ne vom învârti într-o mașină, am înțeles că va fi rău”

Cum s-au cunoscut Oana Matache și Radu Siffredi. Sora Deliei era căsătorită la acea vreme

Radu Siffredi a fost cel care a făcut primul pas și i-a trimis mesaje Oanei. Inițial a fost foarte deranjat de faptul că ea îi răspundea la două zile, dar abia ulterior a înțeles motivul.

„Apoi, la un moment dat, i-am scris eu pe social media. La început îmi răspundea la două zile, până când am înțeles ce se întâmplă”, a spus Radu Siffredi.

Cei doi au fost foarte criticați la începutul relației, inclusiv de mama Oanei. În timp, însă, lumea s-a convins că ei sunt meniți să fie împreună și că nimic nu îi oprește.

„Noi am fost într-o călătorie interesantă încă din faza incipientă a relației. Am avut niște momente pe care le-am depășit destul de bine și nevătămați și întregi la cap, mare lucru, asta înseamnă că suntem puternici și ne potențăm reciproc. Am trecut prin niște lucruri care ar fi putut să ne afecteze destul de mult, dar nu au făcut-o”, a declarat Oana Matache, acum ceva timp, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și Motivul pentru care Sânziana Negru nu a devenit mamă până la 36 de ani: „Inconștient, da, am fugit”