Motivul pentru care Sânziana Negru nu a devenit mamă până la 36 de ani: „Inconștient, da, am fugit”

Motivul pentru care Sânziana Negru nu a devenit mamă până la 36 de ani. Este una dintre cele mai apreciate creatoare de conținut din online, iar odată cu participarea la America Express, a devenit și mai populară. În prezent, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actorul Ștefan Floroaica.

12 feb. 2024, 15:32
Motivul pentru care Sânziana Negru nu a devenit mamă până la 36 de ani: „Inconștient, da, am fugit”
Motivul pentru care Sânziana Negru nu a devenit mamă până la 36 de ani

Motivul pentru care Sânziana Negru nu a devenit mamă până la 36 de ani. În cadrul unui interviu, influencerița a expus motivele pentru care nu și-a dorit copii până acum.

Câștigătoarea sezonului trecut a emisiunii America Express a mărturisit că a ales să facă terapie, după ce tatăl ei s-a stins din viață. Tot în cadrul terapiei, a descoperit încă un aspect legat de viața ei, și anume că mama ei ar fi fost cea care i-ar fi impus bariere în a deveni mămică până acum.

Citește și: Sânziana Negru și-a deschis restaurant în București. Cât te costă să mănânci la localul mexican

Motivul pentru care Sânziana Negru nu a devenit mamă până la 36 de ani

Cred că ideea de familie completă am avut-o mult mai aproape de momentul nostru (n.r. filmarea podcastului) prezent, pentru că mama mi-a zis foarte mult timp: ‘Copiii îți schimbă prezentul’, ‘Copiii îți schimbă viața complet, tu nu o să mai fii nimic. Mai ai timp. Asta e așa o capcană foarte mare. Tu nu știi cum e să îți crești copiii’, ca să mă protejeze.

Mama este primul copil dintr-o familie de 8 copii. Având 7 frați, ea în copilăria ei i-a crescut pe ceilalți. Era cea mai mare. Cred că i s-a furat copilăria. Cumva nu și-a dorit același lucru pentru mine. Și-a dorit să copilăresc cât mai mult.

Și, Slavă Domnului, am copilărit până pe la 30 și ceva de ani când am înțeleș că la 30 nu prea e bine să copilărești. E bine, dar nu în sensul ăsta de familie și bine că am înțeles abia acum treaba asta. Am ajuns să-mi doresc pentru mine să creez mai departe bazele: familie, copii și așa mai departe.

Nu știu dacă am fugit până acum de asta. Inconștient, da, am fugit. Aveam cuvintele mamei în cap. Și mi-a fost foarte frică. Mă gândeam cine o să fiu (…) Sapă la terapie, descoperă ce, cum”, a mărturisit Sânziana Negru, în podcastul moderat de Mihai Morar.