Cum s-au cunoscut Paul Ipate și Jojo. Cei doi urmau să apară nud într-un film: „Trebuia să facem o scenă de dragoste”

Cum s-au cunoscut Paul Ipate și Jojo. Cei doi sunt împreună de nouă ani și au împreună o fetiță, Zora. Ei nu au decis să se căsătorească până acum, pentru că se înțeleg foarte bine. Actorul a dezvăluit cum a cunoscut-o pe iubita lui, Cătălina Grama, și cum este relația lor.

30 mai 2023, 21:22
Cum s-au cunoscut Paul Ipate și Jojo. Cei doi urmau să apară nud într-un film: „Trebuia să facem o scenă de dragoste”
Cum s-au cunoscut Paul Ipate și Jojo.

Cum s-au cunoscut Paul Ipate și Jojo. Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare, ambii fiind actori apreciați și iubiți, și au filmat o scenă de dragoste, însă filmul nu a mai fost lansat.

Actorul mărturisește că i-a plăcut ideea să joace alături de Jojo, iar după ce s-au cunoscut, lucrurile au mers firesc și natural în ceea ce privește povestea lor de dragoste.

Citește și: Motivul pentru care Jojo şi Paul Ipate nu se căsătoresc. Ce spune actriţa: „Nu trăim într-o fericire continuă”

Cum s-au cunoscut Paul Ipate și Jojo

Ne-am cunoscut pe platoul de filmare, la Florin Piersic jr. Nu s-a lansat filmul, existând niște probleme acolo între ei, de producție, probleme administrative, nu-i treaba mea.

Eu am făcut un spectacol cu Florin Piersic jr, apoi eu l-am chemat la un alt spectacol de-al meu. A venit și după mi-a propus să joc în film. Țin minte că m-a întrebat dacă am probleme cu nuditatea, că există  „Acasă la Măruță”

Depinde ce nuditate, că dacă e gratuită nu mă interesează. Adică să însemne ceva. Zice: ‘Nu, nu, nu. Stai, că nu arătăm chiar tot, dar o să filmezi cu Cătălina Grama’. Evident că am întrebat și eu cine este Cătălin Grama și a zis: ‘Cu Jojo’, „A… Da, da. Nu am nicio problemă. O știam de dinainte, era mișto. Ne-am cunoscut pe platou și acolo s-au dezvoltat lucrurile. (…) Între noi, s-a întâmplat natural”, a spus actorul, în podcastul  „Acasă la Măruță”.

Paul Ipate mărturisește că nu este un bărbat gelos, decât dacă este ignorat sau sfidat de față cu el. Atunci ar avea o problemă, însă nu își imaginează lucruri și nici nu creează scenarii.

Eu nu am gelozii. La mine, geloziile sunt la modul dacă eu sunt cu tine și se întâmplă ceva în fața mea, dacă mă sfidezi și ignori că sunt acolo, da, e o problemă, lucru care nu s-a întâmplat, dar altfel… Să stau, să mă gândesc și să-mi fac probleme că e în turneu, că e la filmări, că e pe platou.

Eu nu sufăr de scenarit, să-mi fac tot felul de filme. Un singur gând este suficient, că de acolo se nasc altele și altele. Intri într-un malaxor psihic din care foarte greu mai ieși și eu nu sunt așa. Dacă e să se întâmple, se întâmplă cu tine în casă”, a mai declarat Paul Ipate.