Paul Ipate a recunoscut: nu o urmărește pe Jojo, soția sa, în serialul ”Clanul”

Jojo are un rol important în serialul ”Clanul”, pentru care a primit foarte multe aprecieri. Chiar și așa, soțul ei, Paul Ipate, a recunoscut că nu o urmărește pe Jojo, deși este mândru că soția sa are un rol atât de important în serial.

26 apr. 2023, 21:22
Paul Ipate a recunoscut: nu o urmărește pe Jojo, soția sa, în serialul ”Clanul”

Jojo joacă într-una dintre cele mai cunoscute producții cinematografice de pe Pro TV, „Clanul”, unde a reușit să obț ină unul dintre rolurile principale.
În momentul în care Jojo a obținut acest rol, Paul Ipate a fost foarte bucuros pentru partenera sa de viață.
„Abia așteptam. În primul rând, eu mă bucur, că pentru un actor e extrem de important să primești un rol de genul acesta, unde faci compoziție, unde e contre-emploi, acolo ai ocazia să-ți arăți măiestria, talentul și toți anii de muncă, să arăți ce poți. Este un rol ofertant, la care muncește foarte mult, dar iată că rezultatele sunt foarte bune. Eu sunt foarte mândru de ea și de restul colegilor ei, pentru că fac o treabă foarte bună”

Citește și Pavel Bartoș, dezvăluiri incendiare despre cine sunt prietenii săi din showbiz. Prezentatorul TV a făcut lista

Acum, însă, Paul Ipate nu o urmărește pe Jojo, în ”Clanul”,„Nu mă uit. E treaba ei”. Motivul pentru care Paul Ipate nu urmărește serialul „Clanul”, în care joacă soția sa.

„Nu mă uit. Eu nu mă uit la televizor de 15 ani. M-am uitat primele două episoade, face treabă bună, mai departe e treaba ei. Nici la școala noastră de actorie nu punem secvențe din film. La noi la școală facem după metodă. Chiar lucrăm după metodă. Nu le punem filme încă pentru că nu avem de ce. Lucrăm cu ei strict pe actorie și pe exerciții”, a spus Paul Ipate, citat de ego

Citește și Aniversare de coșmar pentru o tânără care a închiriat un apartament prin Airbnb. Ce a găsit în baie

Jojo i-a luat apărarea lui Paul, încercând să explice de ce s-a ajuns la o astfel de situație.
„Știi ce se întâmplă? Tatăl copiilor mei și partenerul meu de scenă și viață, Paul Ipate, nu are timp. La fel ca și mine. Eu mai fur din timpul ăsta împreună cu fiul nostru cel mare. Din când în când ne uităm pe Voyo pentru că atunci când se difuzează „Clanul” noi ne pregătim pentru a doua zi de școală și de grădiniță. Atunci eu cu Achim „furăm” jumătate de episod, un sfert de episod, însă Paul este foarte mult plecat în turnee, când să se mai uite și la Magda? Vede în postările mele de pe Instagram, unde mă postez doar pe mine. Mă vede acolo”, a spus Jojo, citată de aceeași sursă.