Cum s-au reconectat Iulia Albu și Mike, după ce au stat despărțiți o perioadă. „Totul este într-o armonie perfectă”

Iulia Albu și Mike au reușit să se reconecteze și să-și regăsească echilibrul în relație după ce au stat despărțiți timp de o lună și jumătate. Cei doi au o poveste de iubire de șapte ani, însă e o dragoste cu năbădăi.

03 feb. 2024, 08:19
Cum s-au reconectat Iulia Albu și Mike, după ce au stat despărțiți o perioadă. „Totul este într-o armonie perfectă”

Iulia Albu și Mike au avut și o perioadă în care au stat despărțiți, dar în cele din urmă au hotărât să lupte pentru relația lor și au reușit să depășească momentele de neînțelegere. Au mers la terapie, unde au discutat mult despre problemele din relație și în acest fel și-au regăsit armonia.

Recent, Iulia și Mike au apărut la avanpremiera show-ului Power Couple, unde au dezvăluit că au învățat să se sprijine unul pe altul și să depășească împreună momentele dificile. Iulia Albu a vorbit recent despre calitățile pe care le-a redescoperit la partenerul său.

Citește și Ce vis bizar a avut înainte să se stingă din viaţă la 23 de ani. Duhovnicul a povestit totul la căpătâiul îndrăgitei artiste

„Am aflat despre el, în primul rând, că poate face față, ceea ce este foarte important, pentru că eu nu aș putea avea lângă mine un bărbat slab. Am aflat despre el că poate să spună că-i pare rău atunci când greșește, nu imediat, dar în cele din urmă… (râde) și am aflat despre el că este un excelent bucătar, și am mai aflat altele care nu se pot spune și unele care se pot spune, cum ar fi că avem amândoi o pasiune nebună pentru benzile de cărți desenate cu Mickey Mouse. Împărtășim multe pasiuni comune și noi nu avem certuri ca alte cupluri, de genul: ce mobilă să luăm în casă, cum să aranjăm lucrurile, etc. Este, așa, un haos frumos printre viorile lui și activitățile mele și totul este într-o armonie perfectă. Noi nu suntem într-o armonie perfectă, dar, cumva, universul nostru interior ne aduce într-o armonie perfectă”, a spus Iulia Albu pentru Viva.

Cei doi au o mulțime de lucruri în comun, dar și multe diferențe. „Este adevărat că e preferabil ca două persoane să se completeze sau ca două persoane să aibă ceea ce cealaltă nu are, în momentul în care sunt foarte multe lucruri pe care le avem amândoi în comun, și din cauza asta ne ciocnim foarte des, dar eu cred că până la urmă a te trezi dimineața și a avea ce discuta mereu cu persoana de lângă tine, a avea zone de referință comune, o cultură în comun, spre exemplu, noi vorbim aceleași limbi străine amândoi, poate funcționa și asta, nu întotdeauna foarte lin, dar dacă am învățat ceva după atâția ani în care suntem împreună, am învățat că este ok din când în când să nu fie ok”, a mai spus Iulia.

Mike a redescoperit și el multe calități la partenera lui după experiența de la America Express.

„Am învățat că Iulia poate să fie eficientă, am învățat că Iulia poate să fie îndârjită și am învățat că Iulia poate să fie foarte competitivă,…mai ales cu mine. (râde)”, a declarar el.

Citește și Dieta lui Florin Dumitrescu care face furori. A adăugat două alimente la varză şi a slăbit spectaculos