Dieta lui Florin Dumitrescu care face furori. A adăugat două alimente la varză şi a slăbit spectaculos

Florin Dumitrescu vrea ca doar unele preparate să fie la fel de pufoase ca Scărlătescu, astfel că el a apelat la diverse diete pentru a da bine pe sticlă la diversele show-uri culinare la care a participat.

02 feb. 2024, 23:59
Dieta lui Florin Dumitrescu care face furori. A adăugat două alimente la varză şi a slăbit spectaculos
Florin Dumitrescu, implicat într-un scandal de proporţii. Motivul ruşinos pentru care juratul de la "Chefi la cuţite" ar fi fost dat afară

Florin Dumitrescu are parte de provocări şi după demisia de la Chefi la cuţite! Meseria de bucătar este una extrem de provocatoare atunci când vine vorba despre un stil de viaţă sănătos. Este şi cazul juratului de la Chefi la cuţite, care, în pandemie, a luat câteva kilograme în plus.

Când colăceii se așează pe burtică, Florin Dumitrescu apelează la o dietă care face minuni. În doar 21 de zile a slăbit nu mai puțin de zece kilograme.

Florin Dumitrescu arată mai bine ca niciodată după ce a ținut o dietă care l-a transformat total. Prietenul lui Bontea și Scărlătescu a apelat o dietă strictă, în care consumă doar trei alimente, respectiv varză, orez și piept de pui.

Ce presupune dieta lui Florin Dumitrescu

În primele trei zile ale dietei se consumă doar varză, în următoarele trei zile doar orez, apoi urmează trei zile cu piept de pui la grătar. Ziua cu numărul zece este destinată legumelor, fie că le consumați crude, fie la grătar sau fierte. Dacă nu ați slăbit cât v-ați dorit, puteți relua dieta.

„Dieta aceasta nu este doar pentru slăbit, ci și pentru reeducare”

„Am terminat dieta și ce să fac eu în prima zi după dietă? Primul lucru pe care o să-l mănânc este o jumătate de antricot și voi bea două pahare cu vin. Abia aștept. Dieta asta prima dată a dat un randament mai bun.

Dieta cu varză a lui Chef Florin Dumitrescu. Poți da jos 10 kilograme în 4 săptămâni!

Am dat jos 17 kilograme atunci, acum 9 jumătate, aproape 10. Dar tot sunt mulțumit, pentru că pot să încep să fac mișcare și zic că este bine. Încă nu mi-e poftă de mâncare, doar aș gusta. Dieta aceasta nu este doar pentru slăbit, ci și pentru reeducare”, a scris Dumitrescu pe contul său de socializare.

„Nu mai sunt tentat să descopăr savoarea”

După dieta care l-a ajutat să dea jos atâtea kilograme, Florin Dumitrescu spune că va avea grijă să nu le pună la loc. Așa că dacă îi va fi poftă de dulciuri, va lua doar o linguriță. Și preferă înghețata în locul altor bunătăți. „Nu îmi este deloc greu să am în față atâtea bunătăți pentru că le știu bine gustul și nu mai este nici o surpriză. Le-am gătit de foarte multe ori și nu mai sunt tentat să le descopăr savoarea.

Totuși, dacă îmi e poftă, voi gusta o linguriță și îmi va fi de folos. Aleg înghețata în defavoarea altui desert și profit de orice combinație în materie de fructe. La mine în casă mereu s-a mâncat sănătos, eu am fost excepția”, a recunoscut bucătarul.

Citeşte şi

Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. La ce a renunțat definitiv acum șapte ani. ”M-am ținut departe de vicii”