Cum să scapi de celulită înainte de a merge la plajă! Cele mai bune reţete pe care le poţi prepara în casă

Daca te-ai plictisit sa-ti ascunzi trupul din pricina celulitei care iti da batai de cap iti propunem sa uiti de sedintele scumpe cu impachetari la salon iti propunem sa incerci cateva din retetele pentru prepararea cremei anticelulitice.

RomaniaTV.net
06 iun. 2018, 09:28
Cum să scapi de celulită înainte de a merge la plajă! Cele mai bune reţete pe care le poţi prepara în casă

Crema anticelulitica cu zat de cafea si ulei de masline

Zatul de cafea este ideala pentru crema anticelulitica, intrucat imbunatateste circulatia sangelui si ajuta la spargerea celulelor de grasime. Asadar, amesteca o ceasca de zat de cafea, o jumatate de ceasca cu ulei de masline si doua linguri de sare. Amesteca bine ingredientele, dupa care aplic-o pe zonele cu probleme prin miscari circulare puternice.

Crema anticelulitica cu suc de grapefruit

Amesteca o jumatate de suc proaspat de grapefruit orice alt fruct citric, doua lingurite cimbru uscat si o ceasca de ulei de porumb. Amesteca bine ingredientele si aplica pasta omogena pe zonele cu probleme, dupa care acoper-o cu o folie din plastic. Caldura care se va forma va permite o patrundere mai buna a ingredientelor active in tesut, iar celulita se va estompa rapid.

Crema anticelulitica cu zahar brun

Util pentru estomparea celulitei este, fara doar si poate, zaharul brun, motiv pentru care va propunem sa amestecati o ceasca cu zahar brun, una cu sare de mare, doua linguri de ulei de migdale, doua de extract de vanilie si doua de suc de lamaie. Poti, de asemenea, sa amesteci si doua linguri de miere, dupa care amesteca bine pana cand obtii o pasta omogena. Maseaza zonele cu probleme, asteapta sa actioneze cateva minute, dupa care indeparteaz-o cu apa calduta.