Cum să ai grijă de imunitatea copilului tău

În sezonul rece riscul de îmbolnăviri este crescut datorită frigului, umidității, trecerilor bruște de la cald la rece, la care se adaugă alimentația săracă în vitamine, stresul și solicitările zilnice cărora trebuie să le facă față, în special copii în primii ani de școală.

RomaniaTV.net
07 dec. 2012, 18:15
Cum să ai grijă de imunitatea copilului tău

Imunoprotect conține în principal ulei de chimen negru, din semințe de Nigella sativa, folosite de mii de ani de popoarele din Orient pentru menținerea sănătății. Acest ulei miraculos are peste 50% acizi grași polinesaturați Omega 6 esențiali în imunitate, protecție celulară și în schimburile metabolice.

Pentru eficiența maximă, produsul mai are în compoziție Vitamina E, Biotină și Seleniu. Vitamina E și Seleniul joacă un rol important în protecția celulelor de radicalii liberi, iar Biotina intervine în metabolismul grăsimilor și în sănătatea pielii.
Combinația complexă a substanțelor active din Imunoprotect de la Doppelherz este unică, fiind în același timp imunostimulatoare, bronhodilatatoare, antihistaminică și antialergică.

Copii sunt mult mai sensibili în fața infecțiilor, pentru că sistemul lor imunitar este incomplet dezvoltat. Capsulele Imunoprotect Junior de la Doppelherz oferă organismului micuților componentele indispensabile ale uleiului de chimen negru, din semințe de Nigella sativa, în combinație cu Vitaminele A, C, D, E și Zinc. Uleiul extras din chimen negru conține acizi grași polinesturați Omega 6, care nu pot fi sintetizați de către organismul copiilor, dar sunt esențiali pentru metabilismul acestora. Pe lângă acestea Vitamina D este necesară pentru creşterea normală şi dezvoltarea sistemului osos la copii.
Imunoprotect Junior oferă în special în sezonul rece protecția optimă și de durată de care are nevoie sistemul imunitar.