Cum să ai SĂRBĂTORI FERICITE în cuplu: Atenţie la friptura arsă!

SĂRBĂTORILE FERICITE au nevoie de compromisuri. Surprinzator, certurile in cuplu se intetesc in perioada sarbatorilor, cand ar trebui, in mod normal, sa fim mai buni si mai iertatori.

24 dec. 2013, 21:49
Cum să ai SĂRBĂTORI FERICITE în cuplu: Atenţie la friptura arsă!

Cand friptura s-a ars si parintii sunt pe cale sa apara, ai nevoie de nervi de otel pentru a nu te simti tentata sa-ti versi toti nervii asupra partenerului. 

Iata cum sa eviti conflictele in aceasta perioada. Sfaturile sunt valabile si in restul anului, asa ca tine-le minte si pune-le in aplicare ori de cate ori se iveste ocazia! 

Merita? 

Fiecare conflict are un impact asupra cuplului. La fel si exprimarea propriilor dorinte si nevoi. Asadar, ai grija cat de des si cat de puternic iti impui aceste dorinte! Asigura-te inainte ca merita sa incepi o disputa doar pentru ca “a varsat solnita” sau “nu a dus gunoiul”. 

Ce vrei de fapt sa ii transmiti? 

Daca-i sari in cap fiindca a pus cuvertura pe dos sau pentru ca nu a pus sosetele in masina de spalat, el nu va intelege de ce exagerezi si va ajunge sa spuna ca “esti nebuna”, in loc sa inteleaga ce te deranjeaza de fapt! Spune-i ca esti obosita si ca ar putea sa te ajute facand cutare si cutare lucru. Astfel, va sti sa ia masuri acolo unde se impun si veti evita conflictele inutile. 

Treci cu vederea lucrurile marunte 

Faptul ca a furat din soriciul plasat de tine strategic pe masa ca aperitiv inainte de sosirea invitatilor nu merita un scandal de proportii, crede-ne pe cuvant! Si tu te comporti copilareste uneori si poate esti cicalitoare din cand in cand, asa ca nu te agata de lucruri minore, pe care poate si tu le faci, sub alta forma. Intr-o relatie nu exista perfectiune. Exista lucruri care te vor deranja la el si lucruri care il vor deranja la tine. Asta-i viata si trebuie sa inveti sa o traiesti cu bune si cu rele. Nu mai face din tantar armasar si pastreaza-ti nervii in forma pentru dispute cu adevarat importante. 

Gandeste pe termen lung şi o să ai SĂRBĂTORI FERICITE
Inainte de a te apuca sa-i tii morala, intreaba-te ce obtii din conflictul respectiv. Daca doar veti pierde o seara urland unul la altul, in loc sa va cuibariti unul in bratele celuilalt, sari peste reprosuri. Este o senzatie foarte placuta sa stii ca tu ai ales sa petreci o seara linistita, in loc sa pui paie pe foc. 

Citeşte mai mult pe feminis.ro