Cum să ai un abdomen plat: Exerciţii care te scapă de colăcei

Toată lumea îşi doreşte un abdomen plat, mai ales că multe persoane vor să arate bine pe plajă. Este clar că aveţi nevoie de câteva schimbări pentru a avea (din nou) un abdomen plat. Iar acest obiectiv se poate duce la îndeplinire printr-o dietă echilibrată, dar şi cu ajutorul câtorva exerciţii fizice nu foarte grele, dar eficace.

RomaniaTV.net
07 aug. 2013, 20:13
Cum să ai un abdomen plat: Exerciţii care te scapă de colăcei

Abdomen plat – exerciţiul #1: “Ştergătorul de parbriz”

Aşezaţi-vă pe spate, cu braţele întinse pe lateral şi cu genunchii îndoiţi către piept. Ţineţi genunchii lipiţi şi rotiţi picioarele de la stânga spre dreapta, într-o mişcare asemănătoare ştergătorului de parbriz. Aveţi grijă că umerii să fie lipiţi de podea în timp ce exercutati această mişcare. Repetaţi mişcarea de 10 ori spre stânga şi de 10 ori spre dreapta. Când va obişnuiţi cu mişcarea creşteţi la 20 de repetări.

Abdomen plat – exerciţiul #2: “Aspiratorul”

Aşezaţi-vă pe spate, cu genunghii îndoiţi şi cu tălpile pe podea. Trageţi puternic aer în piept, astfel încât să simţiţi că vi se umple abdomenul. Expiraţi prelung pentru a elimina tot aerul, până se creează senzaţia că ombilicul se lipeşte de coloana vertebrală. Ţineţi-va respiraţia timp de două secunde apoi relaxaţi muşchii abdominali. Repetaţi de 10 ori. Când va obişnuiţi cu mişcarea creşteţi la 20 de repetări.

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.