Cum să ai un Crăciun sexy

Craciunul poate da cu usurinta o stare de romantism si, tocmai de aceea, a ratat la mustata titlul de „Cea mai romantica sarbatoare", castigat evident de Sfantul Valentin.

RomaniaTV.net
21 dec. 2017, 20:29
Cum să ai un Crăciun sexy

Daca vrei un Craciun cu adevarat sexy, iata cateva sfaturi care vor il vor transforma in „Cel mai sexy Craciun” pe care l-ai trait vreodata:
1. Craciunita sexy

Daca nu te-ai gandit niciodata ca Mosul poate fi sexy, poate ar trebui sa iei asta in calcul. Culoarea rosie este sinonima cu romantismul si pasiunea si mai multe studii au aratat ca barbatii le considera mai sexy pe femeile imbracate in rosu. Asa ca daca vrei un Craciun sexy, atunci cumpara-i partenerei tale o lenjerie sexy asemanatoare vesmintelor purtate de Mos si las-o sa se costumeze. Dupa care vezi ce surprize are pentru tine.
2. Mergi sa patinezi

Dupe ce te vei infrunta cu toate bunatatile traditionale preparate de Craciun sigur te vei simti mai greu decat de obicei. Pentru a contracara surplusul de greutate mergi la cateva intalnire pline de activitati fizice. Patinatul este o alegere inspirata in aceasta perioada, pentru ca nu doar ca arde grasimile, insa cei mai multi dintre oameni nu sunt patinatori prin excelenta si au tendinta de a se agata de altii pentru a nu cadea, ceea ce va duce la cresterea tensiunii sexuale dintre tine si partenera ta de patinaj.
3. Gasirea de comori sub vasc

Ia cateva crengi de vasc si cateva panglici rosii si fa cateva buchete cu vasc intr-un loc romantic. Locul poate fi langa un copac, in gradina sau undeva in jurul casei. Apoi ia-ti partenera/ul si mergeti sa gasiti o comoara. De fiecare data cand va aflati sub un vasc bucurati-va de un sarut lung, plin de dragoste. Iar pentru a face aventura si mai palpitanta, ascunde un cadou sub ultimul vasc; un inel este cadoul perfect daca tot voiai s-o ceri in casatorie de Craciun.
4. Un playlist sexy

Este ceva sexy in legatura cu ascultarea celor mai cunoscute hit-uri ale lui Frank Sinatra sau Nat King Cole. Daca vrei sa ai un Craciun sexy, fa un playlist de Craciun din cantece traditionale de Craciun. Din lista n-ar trebui sa lipseasca Santa Baby de Eartha Kitt, I’ve got my love to keep me warm interpretata de Dean Martin si White Christmas a lui Frank Sinatra.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.