Cum să ai un păr sănătos şi strălucitor

Un păr sănătos şi strălucitor este visul oricărei femei. Cel mai greu este însă atât menţinerea părului sănătos, cât şi obţinerea acestui efect de sănătate şi strălucire, pe care ni-l dorim mereu, mai ales atunci când avem parte de cosiţe lungi pe care încercăm să le aranjăm cu grijă.

RomaniaTV.net
10 apr. 2014, 06:57
Cum să ai un păr sănătos şi strălucitor

In afara de produsele de infrumusetare disponibile pe piata exista si anumite tratamente ce pot fi realizate acasa pentru un par sanatos si stralucitor.

Pentru ca majoritatea apeleaza la un stilist sau coafeza pentru a cere sfaturi si nu isi inchipuie ca pot face acest lucru linistiti acasa, Lyla.ro va vine in ajutor, oferindu-va cateva sfaturi si idei care va vor ajuta sa aveti un par sanatos.

Citeşte şi Cum să-ţi prepari în casă balsam pentru creşterea părului
 
Balsamul. Ar trebui sa folositi o data pe saptamana pe langa samponul dumneavoastra, balsam din aceeasi linie cu samponul.

Par subtire sau ud. Daca aveti parul subtire evitati sa-l tineti strans in coada deoarece va parea plat si lipsit de viata. Cand inca este ud acesta este foarte fragil asa ca evitati sa bagati degetele in el pentru a evita in acelasi timp si ruperea acestuia. Pieptanati-l cand inca este ud pentru a nu ramane incurcat evitand astfel ruperea lui masiva.

Continuarea pe Lyla.ro.