Cum sa ajungi la orgasmul multiplu

Este important in primul rand sa invatam sa ne controlam musculatura pelviana (vaginala profunda). Putem realiza aceasta foarte usor urinand fractionat: lasand liber si apoi stopand jetul de urina, printr-o contractie brusca la fiecare doua secunde, procesul fiind controlat la vointa. Dupa aproximativ o luna, vom dobandi deja maiestria in aceasta tehnica putand folosi contractiile musculaturii pelviene in orice moment dorim.

RomaniaTV.net
22 iul. 2019, 14:13
Cum sa ajungi la orgasmul multiplu

Sa ne imaginam ca vaginul nostru poate functiona aidoma unui lift.

Ne putem juca ridicandu-l pana sus de tot si apoi lasandu-l foarte usor jos, mentinand permanent controlul asupra miscarii. Dupa o perioada de antrenament de doua saptamani, vom putea testa abilitatea astfel dobandita introducand o lumanare curata in vagin si urmarind sa realizam aceleasi miscari. Vom fi uimite si incantate sa constatam cat de puternici au devenit muschii vaginali si ce trari intense pot genera aceste jocuri in care ei sunt mult solicitati.

Acestea nu sunt indicate doar pentru marirea potentialului orgasmic, ci ne vor ajuta sa producem iubitului o stare mult mai intensa de placere in timpul jocului amoros, contractand si relaxand musculatura in jurul penisului, ca intr-o mangaiere unduitoare tainica si pasionala.

Fantezii si jocuri in cuplu
Cand sunteti cu fiinta iubita impartasiti-i fanteziile erotice cele mai intime, eliminand astfel tensiuni si inhibitii inutile. Fiind cat mai sincere cu celalalt si destainuindu-va propriile conceptii si fantasme despre sexualitate, veti fi surprinse foarte placut sa constatati cat de mult se va deschide si se va apropia fizic si sufleteste de dumneavoastra. Diversificati-va astfel jocurile amoroase; veti vedea ca nu este greu, si de altfel este singura modalitate de a putea trai mai multe orgasme.

Traind in lumea de vis a fatasmelor noastre favorite sau, chiar mai simplu, fiind cat mai spontane si creative atunci cand suntem cu iubitul, il vom face sa devina foarte incantat si cucerit de aceste jocuri; el se va simti din ce in ce mai vrajit si mai excitat de aceste scenarii nastrusnice, participand cu entuziasm la ele. Astfel sansele de a trai la unison orgasme multiple ne sunt mult sporite.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.