Cum să ajungi un anteprenor de succes ca Richard Branson

Richard Branson este singurul antreprenor care a construit 8 companii care câştigă separat miliarde de dolari, în 8 industrii diferite. El a reuşit să facă asta fără să deţină o diplomă în domeniul businessului.

RomaniaTV.net
19 dec. 2014, 14:04
Cum să ajungi un anteprenor de succes ca Richard Branson

Iata 10 sfaturi de care trebuie sa tii seama daca vrei sa ai succes:

10. NU FACE UN LUCRU, DACA NU ITI FACE PLACERE.

Sa poti sa conduci o afacere e nevoie de sange, transpiratie si lacrimi, aaa, si de cofeina. Dar la finalul zilei, trebuie sa fi construit ceva de care sa fii mandru.

9. FA-TE VIZIBILA.

Asigura-te ca apari pe prima pagina si nu pe ultima, trebuie sa iesi in fata si sa te vinzi. Mai degraba pari cel mai nebun si faci tot ce trebuie, altfel nu vei supravietui.

8. ALEGE-TI NUMELE MARCII TALE INTELEPT.

Asigura-te ca numele care iti va reprezenta activitatea va ramane adanc intiparit in mintile oamenilor de la primul contact.

7. ASCULTA MAI MULT, VORBESTE MAI PUTIN.

Lasa interlocutorul sa isi termine ideea, chiar daca ti se pare al naibii de greu. Branson are de fiecare data la el un carnetel pe care isi noteaza lucruri pe care vrea sa si le aminteasca sau de care vrea sa vorbeasca in profunzime. Nu te pierde in detalii si nu discuta doar de dragul de a o face. Timpul inseamna bani, daca vrei sa arati cat de inteleapta esti si ca esti mult mai desteapta decat ceilalti, nu faci decat sa irosesti niste timp care ar putea fi folosit pentru a produce bani.

Citeşte continuarea pe Feminis.ro