Cum să alegi job-ul perfect pentru tine în funcţie de zodie

Alege job-ul care îţi place şi astfel nu vei fi nevoit să munceşti niciodată! Sună frumos, dar aşa şi este, dacă ştim să alegem job-ul perfect pentru noi, un job pe care să îl adoram, să muncim cu plăcere, astfel nu vom fi nevoiţi să muncim niciodată.

05 ian. 2014, 09:15
Cum să alegi job-ul perfect pentru tine în funcţie de zodie

Iată ce job ţi se potriveşte în funcţie de zodie.

Berbec. A fi sau a nu fi”, este deviza după care berbecul îşi croieşte drumul. Berbecul nu este genul de persoană care renunţă aşa pur şi simplu. Berbecul da dovadă de forţă, de energie, iar job-ul care i se potriveşte cu siguranţă va fi unul care îi va oferii posibilitatea de avansare. Va începe de jos, de la un post secund şi nu va renunţă până în momentul când va fi el la conducere. Postul de manager este cel care i se potriveşte.

Taur. Taurul este genul de persoană a cărei deviza este totul sau nimic. Taurul nu va renunţă până când nu va obţine tot ce şi-a propus. Taurul calcă pe cadavre pentru a-şi atinge scopul. 
El nu are un job anume, el trebuie să obţină foloase materiale oricum, prin orice metodă şi va reuşi cu orice preţ.

Gemeni. Gemenii vor pierde multe şi asta pentru că gândesc prea mult. Îşi fac foarte multe probleme singuri, lucru ce de multe ori le va cauza probleme. Gemenii se mulţumesc cu puţin, pot începe de la reprezentant vânzări, ospătar, până la posturi sus puse gen manager. Gemenii greu reuşesc în viaţă tocmai pentru felul lor de a pune problema.

Rac. Racii sunt artişti, au simt artistic, sunt emotivi, sociabili, au o foarte bună imaginaţie. Racii sunt înclinaţi spre artă, tocmai de aceea un job în acest domeniu ar fi cel mai potrivit pentru ei. Fie că sunt pictori, designeri, arhitecţi, racii vor muncii toată viaţă de plăcere, tocmai pentru că vor face ce le place.

Leu. Leul este cel care vrea multe, uneori le obţine, alteori nu. Leul renunţă uşor. Deşi o zodie puternică, serioasă, petrecerile sunt cele care I se potrivesc de minune. Un job în domeniu este exact ceea ce leul are nevoie: PR, în media, radio, TV. Leul este un artist şi sufletul petrecerii, are nevoie să fie acolo, în mijlocul ei pentru a se simţii confortabil.

Fecioara. Fecioara analizează foarte mult, este atentă la orice detaliu şi va lua în calcul orice eşec, astfel fiecare pas pe care îl face este că şi cum ar merge pe un câmp mînat, îşi urmăreşte cu atenţie fiecare mişcare pentru a nu a mai da greş. Fecioarei i se potrivesc joburi în IT, Media, Construcţii.

Balanţa. Balanţa judecă foarte mult orice şi pe oricine, poate fi un defect sau poate fi doar o metodă de apărare. Pune totul în balanţă, îi plac numerele, echilibrul şi armonia. Joburile potrivite pentru balanţă sunt în domeniul contabil, bancar, financiar.

Continuarea pe Lyla.ro