Cum să amplasezi patul din dormitor dupa principiile Feng Shui

Feng shui pat dormitor. Patul este cea mai importanta componenta a dormitorului. Pozitionarea lui dupa principiile Feng Shui este esentiala atat pentru o odihna buna si, implicit, pentru mentinerea starii de sanatate, cat si pentru bunastare si prosperitate.

RomaniaTV.net
26 mart. 2019, 21:05
Cum să amplasezi patul din dormitor dupa principiile Feng Shui

Feng shui pat dormitor. Pozitionarea patului

Indiferent de locul in care este pus patul, ar trebui sa vezi fereastra si usa de la dormitor din pat. De asemenea, ar trebui ca soarele sa „atinga” patul, la apus, pentru a absorbi energia naturii si a putea avea un somn odihnitor.

Patul ar trebui sa fie paralel sau perpendicular pe peretele dormitorului, pentru a evita sentimentul de instabilitate.

De asemenea, patul n-ar trebui amplasat in fata aparatului de aer conditionat. Aerul conditionat amplasat in fata patului nu este de bun augur si influenteaza fertilitate.

Pozitia mortului

Patul n-ar trebui sa fie direct fata in fata cu usa dormitorului. Un pat in care vei sta cu picioarele inainte spre usa este asemuita cu pozitia mortului si este de rau augur in traditia feng shui. In aceasta pozitie, poti resimti dureri de cap, din cauza sentimentului subconstient de insecuritate atunci cand dormi. In timpul noptii pierzi energie si te poti simti din ce in ce mai slabit.

Acest lucru este valabil pentru orice fel de usa. Poate fi usa de la intrarea in dormitor, la intrarea in baie (daca ai baie in dormitor), usa de la balcon si chiar usa de la sifonier. Daca ai patul intr-un astfel de aliniament, este indicat fie sa schimbi pozitia patului, fie sa blochezi energia prin ampalsarea unei tablii la picioare sau a unui paravan care sa mascheze usa.

Feng shui pat dormitor. Baie si bucatarie

Nu pune patul pe peretele comun cu baia sau fata in fata cu usa de la baie. Potrivit teoriei Feng Shui, baia apartine elementului Apa si este element Yin (principiul negativ/pasiv/feminin al naturii), iar aplasarea patului dormitorului in acest fel poate cauza tulburari in zona rinichilor, dureri de spate, rheumatism, dureri de cap.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.