Cum să aranjezi festiv masa de Revelion

Plănuieşti să te distrezi pe cinste la final de an? Pe lângă mâncare, băutură şi companie plăcută, vei avea nevoie şi de un decor festiv că să întreţii atmosfera de sărbătoare. Îţi prezentăm în continuare câteva idei privind crearea unui fundal perfect pentru masa din seara de Revelion.

30 dec. 2013, 07:23
Cum să aranjezi festiv masa de Revelion

Când vine vorba despre planificarea unei petreceri, astfel de detalii pot fi destul de dificil de pus în practică şi, adesea, ne dăm seama de existenţa lor în ultima clipă. Dacă ai rămas în pană de idei în ce priveşte decorarea, stai fără grijă, avem noi câteva sfaturi despre aranjarea mesei de Revelion:

Păstrează totul simplu – O masă încărcată poate distrage atenţia oaspeţilor de la mâncărurile gătite de ţine. Asta că să nu mai spunem că poate face dificilă conversaţia între comeseni. Nu aglomera masă, iar, dacă simţi că ai supra-decorat-o, poţi înlătura unele elemente chiar înainte de a servi cină. În orice caz, asigura-te că ai lăsat destul loc pentru platouri şi farfurii!

Alege o culoare – Alegerea unei culori este primul pas pe care trebuie să îl faci. Bineînţeles, e indicat să menţii totul simplu, cu una sau două culori.
 
Elemente naturale – Lasă elementele naturale să facă toată treaba! Alege conuri de pin, citrice, merişoare, beţe de scorţişoară sau rozmarin, că să accentuezi farmecul sărbătorilor de iarnă.

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.