Cum să arăţi bine la serviciu în orice situaţie

Prima impresie este şi ultima impresie. Este o frază pe care o auzim adeseori, dar care are şi partea sa de adevăr. În ce constă această primă impresie şi cum şi-o formează ceilalţi în ceea ce ne priveşte? Ei bine, deşi unora nu le place acest lucru, primul lucru pe care îl observa lumea este aspectul fizic.

RomaniaTV.net
31 aug. 2013, 08:39
Cum să arăţi bine la serviciu în orice situaţie

O femeie trista si rece, dar cu simt deosebit in a se aranja si imbraca, va face intotdeauna o impresie mai buna decat o femeie luminoasa si vesela care insa se prezinta in public imbracata prost sau, sa zicem, neadecvat. De ce este neaparat nevoie sa aratam bine la birou? Ei bine, pentru ca un simt deosebit in alegerea imbracamintei la birou combinat cu un bun limbaj al trupului denota incredere in sine, iti da un aer profesionist si te poate portretiza ca o femeie puternica si independenta. Iata cateva trucuri care te vor face sa arati bine de fiecare data cand esti la serviciu:

Hainele. Pantalonii clasici formali, camasile de bumbac, fustele simple cu linii drepte si bluza. Acestea sunt cateva din cele mai bune alegeri la birou. Indicate sunt de asemenea camasile intr-o singura culoare, fara modele. Cat priveste pantalonii, o alegere buna ar fi cei cu dungi verticale, de preferabil de culori inchise. Daca politica biroului e mai relaxata si toti ceilalti se prezinta la locul de munca informal, poti alege orice fel de pantaloni, inclusiv jeansi, pastrand insa camasile sau bluzele simple si fara culori sau modele deosebite. Pentru prima zi insa, pana nu cunosti politica locului, recomandam o pereche de pantaloni negri sau de culoare inchisa, calcati frumos, carora le poti asorta o camasa de culoare deschisa cu maneci lungi. O tinuta clasica dar in acelasi timp cu sex-appeal.

Culorile. Expertii in psihologie si cariera, ne sfatuiesc sa evitam pe cat posibil culorile vii, recomandandu-ne sa ne rezumam la cele mai subtile sau la non-culori, precum negru-alb si gri. Merg intotdeauna si nuantele de albastru, mai ales cele inchise, la fel si culoarea rosie care, chiar daca e stralucitoare si luminoasa, poate fi considerata una profesionala daca este asortata corespunzator.

Continuarea pe Lyla.ro.