Cum să câștigi la Loto. Secretele, dezvăluite de un bărbat, care a ghicit numerele de șapte ori! Cele patru reguli de aur

Un bărbat din Orlando, Florida, a reușit să câștige la Loto de șapte ori. Americanul a luat cele mai mari premii, iar după spusele lui, există patru reguli importante pe care jucătorii trebuie să le ia în seamă!

24 dec. 2023, 18:51
Cum să câștigi la Loto. Secretele, dezvăluite de un bărbat, care a ghicit numerele de șapte ori! Cele patru reguli de aur

Richard Lustig, un bărbat din Orlando, Florida, a reușit să câștige de șapte ori premiul cel mare la loterie, iar acum împărtășește din experiența sa și susține că există patru reguli de aur pe care le consideră esențiale pentru a mări șansele de a nimeri numerele câștigătoare.

Citește și Rezultate loto 24 decembrie 2024 ale tragerilor speciale de Crăciun. Report de peste 3,2 milioane de euro la Loto 6 din 49

Lustig este total convins că la mijloc nu e vorba doar de noroc, motiv pentru care îi sfătuiește pe toți cei pasionați de loto să abordeze jocul ca pe un job sau o investiție, jucând în fiecare săptămână.

De asemenea, americanul subliniază importanța gestionării bugetului și evitarea achiziționarea unui număr exagerat de bilete, pentru a nu ajunge în situația de a regreta banii cheltuiți.

Cele 4 reguli de aur ale americanului

Iată cele patru reguli de aur dezvăluite de Richard Lustig la emisiunea ”Good Morning America”, potrivit Floridatoday.com.

Prima regulă este să îți alegi singur numerele.

Americanul recomandă evitarea biletelor cu numere aleatorii și, în schimb, alegerea personală a numerelor. Această abordare îi conferă jucătorului o anumită conexiune și control asupra opțiunilor sale.

A doua regulă este să cercetezi numerele anterioare.

Este esențial să faci cercetări pentru a descoperi dacă numerele tale preferate au mai fost câștigătoare în trecut. Informațiile anterioare pot oferi indicii importante pentru jucători.

A treia regulă este să îți alegi zece seturi de numere norocoase.

Bărbatul sugerează și să creezi 10 seturi de numere norocoase și să le utilizezi consecvent atunci când cumperi bilete. Acest lucru îți sporește șansele de a acoperi diverse combinații.

Iar ultima regulă constă în stabilirea unui buget.

Jucătorii serioși ar trebui să-și stabilească un buget și să nu îl depășească. Lustig avertizează că depășirea bugetului poate duce la dezamăgiri și regretări.

Citește și S-a câştigat marele premiu la Loto. Cine primeşte pe card 1,7 miliarde de dolari. Este al doilea câştig din istorie!

Cu câștigurile totale de peste 1 milion de dolari la Loto, bărbatul și-a permis să-și achiziționeze o casă în valoare de 350.000 de dolari, o motocicletă Harley Davidson în valoare de 25.000 de dolari și o mașină Jaguar în valoare de 80.000 de dolari.