Cum să câştigi inima unui bărbat. Trucuri simple care te ajută să-l cucereşti

Ti s-au aprins calcaiele dupa el si nu stii cum sa ii castigi inima? Ei bine, afla ca, in loc sa lasi intreaga situatie pe mana destinului, nu ar strica sa iei tu insati cateva masuri bine gandite. Cu putina imaginatie, istetime si farmec, ai toate sansele sa ii deschizi ochii si sa il determini sa te invite la o prima intalnire.

01 mai 2014, 10:24
Cum să câştigi inima unui bărbat. Trucuri simple care te ajută să-l cucereşti

Barbatii, la fel ca femeile, nu pot fi manipulati sa simta ceva daca nu este cazul. Atractia exista sau nu – chimia dintre doi oameni nu poate fi contrafacuta! Insa atunci cand simti ca intre tine si el exista o conexiune, dar obiectul interesului tau amoros actual evita sa faca vreo miscare, este momentul sa preiei tu carma situatiei si sa incerci, cel putin, sa ii castigi inima.

1. Intra in campul lui vizual

V-ati cunoscut la petrecerea unui amic comun. Sau poate este colegul de serviciu peste care dai zi de zi pe holuri. Oricare ar fi situatia, ai simtit ca exista o chimie intre voi si iti doresti ca lucrurile sa avanseze. In acest caz, prima masura pe care o poti lua este aceea de a te „ciocni intamplator” cu el cat mai des.

Citeşte şi Semne evidente că flirtează cu tine

Roaga-ti amicul comun sa organizeze o iesire la care sa fiti prezenti atat tu, cat si el. Sau fa-ti de lucru pe langa aparatul de xerox cand colegul tau se intampla sa se afle si el acolo. Insa nu exagera: incercarile tale trebuie sa para pure coincidente – cu alte cuvinte, atentie sa nu iti transformi demersurile intr-o obsesie in toata regula.

Citeşte mai mult pe Ele.ro