Cum să „citeşti” un bărbat în doar 10 minute

Ai intalnit un barbat care te atrage si ai vrea sa-l cuceresti. Nu stii insa prea multe despre el si, sa fim sincere, oricum nu ai plonja in necunoscut fara sa-ti faci temele si sa ai toate informatiile. Din fericire, micile detalii fac diferenta. In cazul lui, ele pot compune o „harta" care sa te ajute sa-l descifrezi mai bine.

RomaniaTV.net
03 apr. 2017, 20:08
Cum să „citeşti” un bărbat în doar 10 minute

Card sau cash
Observa atent cum achita nota de plata atunci cand te invita in oras. Acest lucru iti poate spune cate ceva despre firea lui.
– Plateste cu cardul: Un barbat ambitios si increzator in fortele proprii plateste de obicei cu cardul. Acesta e un barbat care si-a atins telul din punct de vedere financiar, are o cariera stabila si un anumit statut, cu care se mandreste.
– Plateste cash: Pe de alta parte, barbatii care platesc cash sunt, de regula, autonomi si tind sa se incadreze in genul independent, fara restrictii si fara lucruri serioase care sa-i lege de ceva sau de cineva.
– Evita sa plateasca: Nu in ultimul rand, barbatii care par sa aiba mereu portofelul gol si se echiveaza de la a achita nota (sau iti propun sa platiti „nemteste”, fiecare ce a consumat) sunt in cautarea unei partenere care sa-i intretina. 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.