Cum să cucereşti un bărbat sau o femeie din zodia Peşti

Ca să cucerești o femeie Pești nu e foarte greu, atât timp cât îi promiți magia unei povești de iubire ca-n basme. Căci, femeia Pești rămâne cea mai romantică a zodiacului.

02 mart. 2024, 21:25
Cum să cucereşti un bărbat sau o femeie din zodia Peşti

Iată cum să cucerești o femeie Pești
1. Apelează la romantism
Fiind unul dintre cele mai romantice semne ale zodiacului, femeia Pești se îndrăgostește repede. Dacă flirtezi și utilizezi contactul vizual foarte des, femeia Pești cade în vraja ta. Zâmbește cât de frumos poți, în timp ce ai în minte cele mai erotice fantezii. Va simți imediat mesajul și va fi atrasă ca un magnet de metale. Fii cât se poate de atragător, dar nu arunca banii pe haine clasice sau la patru ace. Ele sunt, mai degrabă, adeptele stilului hippie și boho.

Horoscop Mihai Voropchievici martie 2024. Se anunţă o lună complicată

2. Invit-o la joacă
Femeile Pești sunt niște copii în adâncul sufletului lor și nu vor refuza niciodată o invitație la joacă. Le ajută să fugă de realitate. Deci, pentru a cuceri femeia Pești, invit-o într-un parc de distracții sau la un film fantasy. Este încântată, de asemenea, de subiecte precum astrologia, magia, reîncarnarea. Tot ce are legătură cu magia și spiritualul poate fi atins într-o discuție cu o femeie Pești.

3. Fii prințul salvator
Romantismul, inima bună și tendința spre visare și basm fac perfect scenariul prințesei la ananghie care are nevoie de prințul salvator. Îi poți cuceri inima aratându-te interesat de problemele ei pe care ai putea să le rezolvi.

4. Imbunătățește-i stima de sine
Femeia Pești are probleme cu imaginea de sine, de aceea e nevoie să o încurajezi mai tot timpul. Dacă are încredere în ea însăși va străluci. Laudă-i abilitățile, arată-ți interesul pentru meseria ei, pentru hobby-urile pe care le are. Atenție, însă! Toate acestea trebuie să fie sincere, deoarece va mirosi imediat superficialitatea. Dacă îi înșeli încrederea sau îi rănești sentimentele, va fi greu să o recucerești.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Cum sa cuceresti un barbat nascut in zodia PESTI
Ca sa cuceresti un barbat Pesti nu e foarte greu, atat timp cat ii promiti magia unei povesti de iubire ca-n basme. Caci, barbatul Pesti ramane cel mai mare romantic al zodiacului.

Iata cum sa cuceresti un barbat Pesti
1. Apeleaza la romantism
Fiind unul dintre cele mai romantice semne ale zodiacului, barbatul Pesti se indragosteste repede. Daca flirtezi si utilizezi contactul vizual foarte des, barbatul Pesti cade in vraja ta. Zambeste cat de frumos poti, in timp ce ai in minte cele mai erotice fantezii. Va simti imediat mesajul si va fi atras ca un magnet de metale. Fii cat se poate de feminina, dar nu arunca banii pe haine clasice sau la patru ace. Ei sunt, mai degraba, adeptii stilului hippie si boho.

Horoscop bani martie 2024. Ce zodii reușesc să pună mâna pe un jackpot de milioane

2. Invita-l la joaca
Barbatii Pesti sunt niste copii in adancul sufletului lor si nu vor refuza niciodata o invitatie la joaca. Il ajuta sa fuga de realitate. Deci, pentru a-l cuceri, invita-l intr-un parc de distractii sau la un film fantasy. Este incantat, de asemenea, de subiecte precum astrologia, magia, reincarnarea. Tot ce are legatura cu magia si spiritualul poate fi atins intr-o discutie cu un Peste.

3. Fii printesa la ananghie
Romantismul, inima buna si tendinta spre visare si basm fac perfect scenariul printesei la ananghie pe care sa o salveze barbatul Pesti. Ii poti cuceri inima povestindu-i despre una din problemele tale pe care ai vrea sa o rezolvi, dar nu poti din diverse motive. Lauda-i implicarea si fii recunoscatoare pentru sfaturile pretioase pe care ti le ofera.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.