Horoscop Mihai Voropchievici martie 2024. Se anunţă o lună complicată

Balanțele trebuie să scape cu orice preț de toate grijile care vin din trecut. Vor avea zile bune doar dacă lasă toate problemele în urmă. Ce se întâmplă cu celelalte zodii.

01 mart. 2024, 19:23
Horoscop Mihai Voropchievici martie 2024. Se anunţă o lună complicată

Horoscop Mihai Voropchievici martie 2024.  Este prima zi de primăvară din punct de vedere calendaristic, iar pentru o zodie începutul anotimpului nu va fi tocmai unul prietenos.

Pentru o zodie, primăvara nu va începe bine. Mihai Voropchievici anunță un martie complicat din toate punctele de vedere. Unul din cele 12 semne zodiacale va fi pe o pojghiță subțire de gheață chiar de la 1 martie 2024!

Citește și: Trei zodii care vor fi săgetate de Cupidon în luna martie! Dragostea va fi ca în filmele de la Hollywood

Horoscop Mihai Voropchievici martie 2024. Se pare că Racului i se cam duc la fund corăbiile! Cei născuți sub semnul de apă trebuie să fie extrem de prudenți în toată luna martie, să fie atenți la lucrurile pe care le fac și le spun. Au de pierdut enorm dacă nu sunt atenți.

Continuăm cu celelalte 11 zodii, pentru care Mihai Voropchievici are vești ceva mai bune. Ce se întâmplă cu Leul, Fecioara sau Balanța în prima lună de primăvară? Iată răspunsurile!

Ei bine, Leii au o lună extrem de bună. Vor avea parte de o suită de schimbări majore chiar de la începutul primăverii. Își vor rezolva toate problemele și vor avea parte de un refresh la toate capitolele vieții.

Horoscop bani martie 2024. Ce zodii reușesc să pună mâna pe un jackpot de milioane

Horoscop Mihai Voropchievici martie 2024. Fecioarele sunt într-o perioadă excepțională. Luna martie vine cu aspecte de bun augur pentru ele. Vor avea parte de patru săptămâni de fertilitate și belșug. Visele lor se vor îndeplini cât ar clipi, așa că trebuie să se pregătească pentru o viață mult mai bună.

Balanțele trebuie să scape cu orice preț de toate grijile care vin din trecut. Vor avea zile bune doar dacă lasă toate problemele în urmă. Nu e cazul să își mai bată capul cu tot felul de scenarii, cu ce ar fi putut face sau cum ar fi putut acționa în anumite situații.

Mai multe detalii, pe fanatik.ro