Cum să cumperi cele mai ieftine bilete de avion. Trucurile folosite de experţi

Cum să cumperi cele mai ieftine bilete de avion. Indiferent de anotimp, cei pasionaţi de călătorii îşi caută mereu o vacanţă, în destinaţii necunoscute sau chiar în locurile unde au mai fost deja. Depinde foarte mult de preţul biletelor de avion.

23 nov. 2022, 11:31
Cum să cumperi cele mai ieftine bilete de avion. Trucurile folosite de experţi
Cum să cumperi cele mai ieftine bilete de avion

Cum să cumperi cele mai ieftine bilete de avion. Experţii de zboruri au dezvăluit câteva dintre trucurile la care apelează atunci caută să meargă într-o anumită destinaţie.

Cum să cumperi cele mai ieftine bilete de avion

La 29 de ani, Jen Ruiz și-a propus să facă 12 călătorii în 12 luni – toate în timp ce lucrează cu normă întreagă. Ea a ajuns să facă 20 de călătorii. Ruiz este un blogger de călătorii cu normă întreagă, care conduce site-ul popular Jen on a Jet Plane și un autor de călătorii de succes pe Amazon.

Citeşte şi: Rusia interzice vânzarea biletelor de avion către bărbaţii între 18 şi 65 de ani. Costul zborurilor a ajuns şi la 16.000 de euro

Am zburat către Auckland, Noua Zeelandă, din Miami, Florida, pentru 38 USD (37,70 EUR) folosind puncte și mile. De asemenea, am zburat în Ecuador pentru 16 USD (14,90 EUR) și am călătorit dus-întors la San Francisco pentru 22 USD (21 EUR, ambele din New York) folosind puncte și mile. Am zburat dus-întors în Islanda pentru 350 USD (349 EUR) folosind companii aeriene cu buget redus.

Folosesc trei metode – alerte de zbor, companii aeriene cu buget redus, puncte și mile. Pentru cei care doresc o soluție ușoară, alertele de zbor sunt cele mai bune, deoarece primiți oferte direct în căsuța de e-mail și puteți face click pentru a rezerva.

Pentru cei cu o destinație stabilită în minte, dar cu date flexibile, companiile aeriene cu buget redus sunt o modalitate excelentă de a merge. Există câteva companii aeriene noi cu buget care trebuie luate în considerare, inclusiv Norse Atlantic Airward, companiile aeriene PLAY și French Bee.

Dacă achiziționezi ceva cu un card de debit, irosești bani. Redirecționați-vă cheltuielile existente către un card de credit de călătorie și obțineți vacanțe gratuite ca un produs secundar al facturilor și al alimentelor„, spune Jen Ruiz, potrivit Euronews.ro.

Priyanka Juneja, un alt blogger de călătorii vine cu alte câteva sugestii: „Abonați-vă la un buletin informativ privind ofertele de zbor. Sunt abonat la Scott’s Cheap Flights și am rezervat multe zboruri în acest fel. Fii flexibil cu privire la datele de plecare/sosire și folosește Skyscanner sau Google Flights pentru a vedea care sunt cele mai ieftine date. Folosesc Skyscanner pentru a-mi găsi zboruri, iar în „Plecare” și „Întoarcere” aleg doar „lună întreagă”, astfel încât să afișeze o vizualizare a calendarului în care să pot selecta cele mai ieftine date.

Gândiți-vă dacă există alte aeroporturi în care puteți ateriza și din care puteți decola. De exemplu, nu mă uit doar la zborurile din Boston. Am achiziționat un zbor internațional de la IAD (Aeroportul Internațional Washington Dulles), deoarece m-a costat doar 80 USD (80,50 EUR) pe singur sens, iar zborul internațional de acolo a fost cu 1.000 USD (1.006 EUR) mai puțin”.