Cum să dai jos burta fără să mergi la sală

Cine nu-şi doreşte un abdomen plat fără pic de grăsime aşa cum vedem în reclame? Însă doar gândul de a renunţa la mâncarea favorită sau de a merge la sală ne facem să înghiţim în sec şi să trecem la un alt canal unde nu mai apar acele dive cu talie de viespe sau acei bărbaţi cu "tablete".

RomaniaTV.net
21 apr. 2012, 06:50
Cum să dai jos burta fără să mergi la sală

Până la urmă, nu toata lumea este atât de norocoasă să aibă un corp de vis, ne spunem în gând cu năduf.  Bineînţeles că ne minţim singuri, în general felul în care arătăm este exact efectul acţiunilor noastre din trecut, însă e mai uşor să dăm vina pe altcineva, decât sa facem schimbările necesare ca să ne ajute să ajungem acolo unde ne dorim.

Iată cateva căi pe care chiar şi cei mai comozi dintre oameni le pot urma pentru a ajunge să aiba talia visată.

1. Stai în poziţie de drepţi. Astfel, poţi da impresia că esti cu cel puţin 2,5.kg mai slab/ă decât în realitate, o spune Deborah L. Mullen, specialist în educaţie fizică şi sport. Uşor de zis greu de făcut. Cum s-ar putea trasnforma o acţiune singulară într-un obicei pe termen lung?

2. Mergeti la culcare cu o ora mai devreme. Astfel, a doua zi nu veti fi epuizati. Toti cei care isi doresc sa scape de grasimea care le acopera burta trebuie sa stie un lucru foarte important: alimentatia sanatoasa impreuna cu un program regulat de exercitii fizice ajuta sa va atingeti obiectivul insa numai daca va odihniti suficient. Lipsa somnului favorizeaza cresterea hormonilor de stres odata cu largirea taliei.

3. Renuntati la apa minerala acidulata. Este adevarat ca atunci cand va este sete, apa acidulata pare o binecuvantare. Insa, potrivit nutritionistului Palinski, gazele astfel inhalate vor avea ca rezultat rapid umflarea abdomenului.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro