Cum să elimini pietrele la rinichi fără pastile și fără să te doară

Pietrele la rinichi mici pot traversa tractul urinar, dar dacă vorbim de pietre la rinichi mari, acestea pot rămâne blocate în uretră.

07 feb. 2024, 12:33
Cum să elimini pietrele la rinichi fără pastile și fără să te doară

Pietrele la rinichi sunt depozite tari care se formează într-unul dintre rinichi sau chiar în ambii. Atunci când urina are o concentrație mare de minerale și săruri și prea puține fluide, aceste substanțe se pot cristaliza și pot forma calculii renali.

Calculii renali pot varia în dimensiuni, iar unii pot fi la fel de mici ca firele de nisip, în timp ce alții pot fi la fel de mari ca o minge de golf. Pietrele la rinichi de mici dimensiuni pot traversa tractul urinar și pot fi eliminate fără să-ți dai seama, dar dacă vorbim de pietre la rinichi de mari dimensiuni, acestea pot rămâne blocate în uretră și pot bloca fluxul. Astfel, te poți confrunta cu simptome precum dureri în timpul urinării, dureri abdominale, stări de greață și vărsături, febră sau urină mirositoare, tulbure sau cu sânge.

Eliminarea calculilor renali poate fi destul de dureroasă, dar după ce acestea sunt îndepărtate, vei observa că te simți mai bine. Din fericire, există câteva remedii naturale care te pot ajuta să minimizezi durerea rapid.

Remedii naturale pentru pietre la rinichi, fără pic de durere

Remediile naturale te pot ajuta să elimini pietrele la rinichi prin urină. Vezi AICI ce ar trebui să faci.