Cum să eviţi certurile în concediu

Da, se întâmplă tuturor: certurile în cuplu apar chiar şi în concediu, atunci când se presupune că sunteţi extrem de relaxaţi.

RomaniaTV.net
18 iul. 2013, 08:55
Cum să eviţi certurile în concediu

1. Se ştie că în concediu veţi avea cheltuieli foarte mari, dar nu este cazul să ajungeţi la certuri din cauza asta. Ca să nu îl mai auzi bombănind când intri prin magazine în căutare de suveniruri, ai două variante: nu mai umpli bagajele de nimicuri costisitoare sau îţi faci un buget separat pentru acest gen de cheltuieli.

Cum sa economisesti bani in vacanta

2. Alegeţi destinaţia de comun acord. Deşi ai impresia că ştii ce îşi doreşte partenerul tău, nu e mereu aşa. Decât să aibă parte de o surpriză neplăcută, iar tu de reproşuri, mai bine vă documentaţi împreună înainte să alegeţi destinaţia. Tu vrei să leneveşti la soare, iar el vrea să viziteze un oraş? Trebuie să ajungeţi la un consens, altfel ies scântei!

5 idei de vacante ieftine

3. Chiar dacă mergeţi în grup în concediu, nu este obligatoriu să aveţi cu toţii acelaşi program. Nu accepta diverse activităţi doar de dragul de a fi cu ceilalţi prieteni. Dacă iubitul tău vrea să doarmă sau să lenevească, mai degrabă decât să hoinărească, nu îl obliga să facă altceva. Până la urmă, trebuie să faceţi ceea ce vă relaxează.

Citeste mai multe despre certurile in concediu pe Cosmopolitan.ro.