Cum să faci bani pe timp de criză: Afacerile care merg ca pe roate atunci economia o ia în jos

Publicat: Vineri, 09 August 2013 11:17 // Actualizat: Vineri, 09 August 2013 11:35 // Sursa: RTV.net

Firmele din care se pot face bani şi pe timp de criză includ afaceri ca firmele de recuperatori, casele de amanet sau covrigăriile, potrivit dailybusiness.ro.

Prima dintre afacerile profitabile este firma de recuperatori. Cum criza muşcat din portofelele românilor, tot mai multe bănci s-au trezit că au de recuperat sume uriaşe de la clienţii care nu şi-au mai plătit ratele. Piaţa recuperării de creanţe a crescut spectaculos pe timp de criză - cu aproape 30%.

O altă afacere de succes pe timp de criză s-au dovedit a fi casele de amanet, care, pe lângă aur, au început să primească în amanet, telefoane mobile, maşini sau chiar case. Profitul unei case de amanet poate ajunge chiar şi la 500% pe lună, spun patronii. Potrivit datelor BNR, în prezent sunt înregistrate aproape 2.000 de case de amanet.

O altă investiţie rentabilă pe timp de criză s-au dovedit a fi şi francizele din sectorul alimentar. De la fast-food-uri, patiserii la home-delivery.

Un alt business care a crescut şi creşte în această perioadă este cel din domeniul medical. Cum serviciile din clinicile de stat sunt tot mai slabe calitativ, tot mai multe persoane fizice şi fizice şi companii au optat pentru clinici private. Piaţa are un potenţial de creştere uriaş - 20% în fiecare an.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
afaceri pe timp de criza bani criza economica bani pe timp de criza idei afaceri
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 sep 08:48
...target="_blank">Citeste mai multe pe romaniatv.net click aici Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/cum-sa-faci-bani-pe-timp-de-criza-afacerile-care-merg-ca-pe-roate-atunci-economia-o-ia-in-jos_92950.html#ixzz2fQPJrZru Daca iti place, raspandeste acest articol...
16 aug 18:18
...bani şi pe timp de criză includ afaceri ca firmele de recuperatori, casele de amanet sau covrigăriile, potrivit România TV. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
09 aug 12:07
... E oficial: oficioasele ne explica clar cum traim noi in Rai si noi nu stim (n-o fi poama cunoasterii prin zona). http://www.rtv.net/cum-sa-faci-bani-pe-timp-de-criza-afacerile-care-merg-ca-pe-roate-atunci-economia-o-ia-in-jos_92950.html Firmele din care se pot face bani şi pe ...
1
EUR
4.8332
RON
29 Mar
noapte 7 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H