Cum să folosesc gelul de Aloe Vera pentru păr?

Aloe vera este o plantă incredibil de versatilă - pe lângă faptul că este utilizată pentru îngrijirea pielii, este un produs grozav care se poate aplica părului tău. Gelul din Aloe Vera este plin de vitamine, aminoacizi și minerale, care ajută la creșterea părului, calmarea scalpului si hidratarea acestuia. 

RomaniaTV.net
21 feb. 2019, 13:41
Cum să folosesc gelul de Aloe Vera pentru păr?

Balsam din gel de Aloe Vera, preparat in 5 min.

  • Pentru inceput, transferați jumătate din balsamul dvs. preferat într-un recipient gol. Utilizați o sticlă de plastic de rezervă sau un borcan din sticlă sigilată pentru a pune jumătate din balsam și așezați-o undeva în siguranță pentru a fi folosita ulterior și a face un al doilea lot de balsam aloe vera.

  • Puneti gelul din aloe vera în sticla in care a ramas balsamul, pana la umplerea recipientului. Este posibil să puteți adauga pur și simplu gelul, dar dacă gura sticlei este îngustă, va fi mai ușor să utilizați o pâlnie. În general, ar trebui să vă încercați să faceți sticla balsamică un amestec de 1: 1 aloe de balsam, dar e în regulă dacă proporțiile sunt puțin diferite.

  • Utilizați gel proaspăt de aloe vera, care poate fi achiziționat de la un magazin local cu produse pentru sanatate, magazine online sau il puteti recolta direct de la planta dacă aveți una acasă.

  • Agitați flaconul pentru a încorpora complet gelul aloe vera și balsamul preferat. De fiecare dată când doriti sa utilizați balsamul, agitati continutul de cateva ori, în cazul în care unul din ingrediente s-a depus .

  • Aplicați balsamul după spălarea părului și lăsați-l 2-5 minute pentru a actiona. După ce vă spălați părul, aplicați balsamul și lăsați-l să stea câteva minute înainte să îl clătiți. S-ar putea să dureze o săptămână sau două pentru a observa diferența.

  • Aloe vera ajută la curățarea pielii uscate și a matreții și, de asemenea, vindecă părul care a fost distrus de căldură sau de substanțe chimice.

Gelul de Aloe vera poate fi aplicat si direct pe scalp, fara a se dilua cu balsam sau alte lotiuni. Gelul se aplica imediat dupa spalare (cantitate 30 – 50 ml), prin masaj direct pe scalp, ajutand in acest fel la cresterea parului si stimularea foliculilor. Acest tratament poate fi folosit de 2-3 ori pe saptamana, iar in 3-4 saptamani ar trebui sa se vada deja rezultatele.

Pentru a exista rezultate cat mai bune, este important sa stati 1 ora cu gelul pe scalp, nefiind obligatoriu sa inveliti capul in prosop. Pentru a nu distruge foliculii, nu folositi uscarea cu aer fierbinte sau expunerea imediata la soare.

Daca ai dubii in privinta concentratiei sau a continutului de aloe vera din gelurile de pe piata, iti recomandam cu mare drag produsele NaturAloe, produse ce cu siguranta, se ridica la inaltima asteptarilor tale.

http://www.naturaloe.ro