Cum să-i spui iubitei tale că nu este bună la pat

Poate ca la inceput te-a sedus cu fizicul ei minunat, insa daca la cateva luni de la prima intalnire tu nu mai ai chef de ea, este posibil s-o vezi in fata ochilor tai chiar pe Whoopi Goldberg. Sigur ca n-ai putea sa-i spui asa ceva vreodată, doar daca ai o piatra in loc de inima si daca ai vrea sa-ti vezi iubita cazuta intr-o crunta depresie, precum Bridget Jones, dupa ce te uiti in ochii si ei si-i spui ca e jalnica la pat. Vezi mai jos cateva sfaturi de la specialistii.

RomaniaTV.net
12 sept. 2012, 06:45
Cum să-i spui iubitei tale că nu este bună la pat

Prefa-te ca esti bolnav

Femeile sunt mari maestre in a mima desavarsit cate o afectiune cu care scapa de o partida de sex nedorita. Asa ca le putem lua drept exemplu cand ne aflam intr-o situatie similara. La inceput poti sa incepi sa casti cat se poate de des. Daca vezi ca tot nu percepe mesajul subliminal cum ca esti obosit si n-ai chef de sex cu ea, atunci poti sa incepi sa te duci la baie din minut in minut si s-o faci sa inteleaga ca ai un deranjament stomacal. O sa vezi ca in trei secunde a uitat de sex.

Nu mai ascunde de ea filmele si revistele porno

Da, stim, de obicei nu le tii la vedere si nici n-o lasi sa stie ca urmaresti asa ceva, fiindca asta ar declansa o serie de intrebari sau discutii interminabile si vrei sa eviti. Insa, daca vrei sa schimbi ceva intre voi si sa imbunatatesti partidele sexuale, este momentul sa-ti asumi partea neplacuta a acestor discutii.

Inscrie-o la un curs de dans la bara

Pe tine te va excita sigur, iar pe ea o va trezi din amorteala. Chiar daca la inceput poate parea reticenta, femeilor le pasa foarte mult de felul in care arata, astfel incat, daca o vezi ca ridica din spranceana la auzul vestii, poti da o cautare pe Google si o poti convinge de toate beneficiile fizice pe care i le poate aduce un astfel de curs.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro