Cum să iei o decizie cu ajutorul bileţelelor sorţii. Tehnica dezvăluită de Mihai Voropchievici nu dă greş: „Chiar şi la întrebări tulburi poţi primi răspunsuri. Universul complotează pentru binele nostru”

Nu de puţine ori, viaţa ne pune în situaţia în care avem de luat decizii importante. Şi fie că nu avem suficientă încredere în noi, fie că miza este foarte mare şi nu vrem să riscăm, parcă ne-am dori ca altcineva să ia deciziile în locul nostru.

06 feb. 2022, 15:25
Cum să iei o decizie cu ajutorul bileţelelor sorţii. Tehnica dezvăluită de Mihai Voropchievici nu dă greş: „Chiar şi la întrebări tulburi poţi primi răspunsuri. Universul complotează pentru binele nostru”

Cum să iei o decizie cu ajutorul bileţelelor sorţii. Când suntem puşi în faţa unor asemenea situaţii, putem cere ajutorul Universului. Numerologul Mihai Voropchievici ne dă asigurări că Universul complotează întotdeauna spre binele nostru şi ne poate ajuta atunci când i-o cerem.

Cum să iei o decizie cu ajutorul bileţelelor sorţii

Mihai Voropchievici a explicat, în emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3, că, atunci când avem de luat o decizie dificilă, putem cere ajutorul Universului prin metoda bileţelelor. Este de preferat ca întrebarea pe care o adresăm Universului ca să ne dea un răspuns să fie una la care se poate răspunde cu Da sau Nu. În orice caz, întrebările trebuie să fie extrem de simple, iar variantele de răspuns să fie mai multe şi fiecare variantă să fie scrisă pe câte un bileţel.

În rest, tot ce trebuie să faci este să ai încredere că Universul te va ajuta.

Citeste si Numere norocoase pentru fiecare zodie în 2022. Mihai Voropchievici dezvăluie secretul creşterii şanselor de succes în funcţie de semnul zodiacal

„Se fac două bileţele cu „Da” şi „Nu”. Se pune apoi întrebarea pe care o vrem. Amestecăm bileţelele bine, bine. Ar fi bine să le punem într-o căciulă sau şapcă, pentru a nu le vedea şi deosebi. Trebuie să facem cel mult trei extrageri. 

Putem încerca şi cu pietre semipreţioase. Extragi tot de trei ori. Încercaţi cu orice, dar nu vă minţiţi.

Oul simbolizează viaţa. Ce a fost prima dată, oul sau găina? Cocoşul. Că dacă nu era cocoşul, găina nu făcea oul. Dacă ai mai multe lucrurile de elucidat, poţi să-ţi faci 10,12,13,14 bileţele, pe care să scrii mai multe cuvinte.

Se scrie pe ele diferite răspunsuri. Aceste răspunsuri pot fi de genul: te ajută cineva (femeie, bărbat); termen (peste 10 zile, 1 luna, 2 luni, 1 an); nu eşti pregătit; implică mulţi bani, etc. 

Nu vă jucaţi cu forţa destinului. Întotdeauna Universul complotează spre binele nostru sau spre cunoaşterea noastră. Încercaţi să puneţi o întrebare pertinentă. Chiar şi la întrebări tulburi poţi primi răspunsuri”, a dat asigurări reputatul numerolog.

Citeste si Mihai Voropchievici îţi arată semnele din palmă care îţi indică dacă te vei îmbogăţi