Numere norocoase pentru fiecare zodie în 2022. Mihai Voropchievici dezvăluie secretul creşterii şanselor de succes în funcţie de semnul zodiacal

Numerele norocoase au un impact puternic asupra vietii. Potrivit ultimelor studii, numerele norocoase ale fiecărei zodii au ca punct de plecare data naşterii respectivei persoane.

31 ian. 2022, 09:27
Numere norocoase pentru fiecare zodie în 2022. Mihai Voropchievici dezvăluie secretul creşterii şanselor de succes în funcţie de semnul zodiacal

Numere norocoase pentru fiecare zodie în 2022 Mihai Voropchievici. Nu puţini sunt aceia care cred cu tărie că numerele joacă un rol esențial atunci când vine vorba despre norocul pe care îl atrag. În cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit numerele norocoase pentru fiecare zodie în parte, valabile pentru anul 2022.

Numere norocoase pentru fiecare zodie în 2022. Mihai Voropchievici dezvăluie secretele reuşitei

BERBEC

Zile benefice din săptămână: marţea şi vinerea

Numerele norocoase pentru 2022 sunt: 15, 17, 29 şi 32

TAUR

Zile benefice din săptămână: duminică şi luni

Numerele norocoase pentru 2022 sunt: 5, 14, 30, 84. Pe 84 îl puteţi lua separat sau calculat.

Citeste si Meteo din bătrâni pentru februarie, cu Mihai Voropchievici. La ce fenomene meteo trebuie să ne aşteptăm în cea de-a doua lună a anului

GEMENI

Zile benefice din săptămână: miercuri şi duminică

Numerele norocoase pentru 2022 sunt: 5, 16, 23 şi 50

RAC

Zile benefice din săptămână: toate zilele sunt norocoase

Numerele norocoase pentru 2022 sunt: 3, 15, 34 şi 65. Numărul 65 se poate descompune sau aduna.

LEU

Zile benefice din săptămână: toate zilele sunt norocoase

Numerele norocoase pentru 2022 sunt: 5, 12, 45, 68

FECIOARĂ

Zile benefice din săptămână: toate zilele sunt norocoase

Numerele norocoase pentru 2022 sunt: 5, 12, 45, 68

BALANŢĂ

Zile benefice din săptămână: vinerea şi sâmbăta

Numerele norocoase pentru 2022 sunt: 10, 17, 82

SCORPION

Zile benefice din săptămână: vinerea şi duminica

Numerele norocoase pentru 2022 sunt: 7, 17, 35, 50

SĂGETĂTOR

Zile benefice din săptămână: toate zilele sunt norocoase

Numerele norocoase pentru 2022 sunt: 8, 13, 67, 90

CAPRICORN

Zile benefice din săptămână: toate zilele sunt norocoase

Numerele norocoase pentru 2022 sunt: 6, 13, 25, 80

VĂRSĂTOR

Zile benefice din săptămână: sâmbătă, duminică şi joaia

Numerele norocoase pentru 2022 sunt: 6, 11, 45

PEŞTI

Zile benefice din săptămână: joi şi sâmbăta ( la unii dintre ei)

Numerele norocoase pentru 2022 sunt: 3, 9, 14, 67, 90

CIFRA BANILOR. Numerologul Mihai Voropchievici spune dacă ai noroc în funcţie de data naşterii

Cifra banilor îți dă indicii despre norocul pe care-l ai în sectorul financiar. Iată cum trebuie calculată: dacă te-ai născut într-o zi de 17, adună 1 cu 7 și va rezulta 8. Rezultatul trebuie adunat din nou cu 1, căci 1 este numărul liderilor, numărul banilor. 1+8= 9, deci cifra banilor din numerologie va fi 9, a explicat Mihai Voropchievici la Antena 3

Cifra banilor 1 – este numărul psihic total, este numărul liderului absolut. Este cel care știe sigur să își creeze o formă de subzistență, știe să muncească, să aduca valoare în tot ce face. El are nevoie de bani pentru hrana spirituală.

Cifra banilor 2 – cifră „risipitoare”. Nu prea poți strânge bani. Cei cu această cifră a banilor știu cum să-i facă, dar nu și să-i folosească. Sunt amatori de lux și când vine vorba de asta nu se dau în lături, indiferent de sumă.

Cifra banilor 3 – cifră fantastic de benefică în plan financiar! Ești genial, mai bun decât cei cu cifra 1. Ai idei, pe care, dacă le aplici cu discernământ și pasiune, implicare totală, poți obține mare avere, dar, atenție, ești cam cheltuitor.

Cifra banilor 4 – cifră modestă. Din păcate, cei cu această cifră a banilor, nu prea au noroc financiar. Pentru a simți gustul prosperității trebuie să muncească mult. Practic, toata viața vor munci ca să aibă ce le trebuie.

Citeste si Horoscop 2022 Mihai Voropchievici: Cea mai rea lună din 2022 pentru fiecare zodie

Cifra banilor 5. Cei cu această cifră a banilor au șansa să se nască într-o familie bogată. Iar dacă nu, oricum aptitudinile lor ieșite din comun îi ajută să câștigi ușor bani. Sfatul numerologului: fii generos, că ai de unde.

Cifra banilor 6 – cifră „muncitoare”. Aceștia se mulțumesc cu puțin, de obicei sunt statornici în ceea ce privește jobul. Își doresc armonie, respect, dragoste, stabilitate. Sunt conștiincioși ca angajați. Cifra banilor 6 îi scutește de fluctuații financiare.

Cifra banilor 7 – cifră „spectaculoasă”. Sunt firi aventuriere în ceea ce privește statutul financiar și nu se dau înapoi de la fapte neortodoxe pentru o îmbogățire rapidă. Au tendința să păcălească permanent, pe oricine, nu-și calculează riscurile.

Cifra banilor 8 – cifra infinitului. Sunt persoanele extremelor și le este greu să păstreze o linie de mijloc. Nu fac niciun compromis, chiar dacă acesta le poate aduce bani. Sunt adeseori prinși între perspectiva unor câștiguri fabuloase și faliment.

Cifra banilor 9 – cifră norocoasă. Nu se pricep să-i facă, dar au mare noroc de bani. Dacă nu știu să-și administreze câștigurile, pot ajunge într-o situație păguboasă financiar. Găsesc condițiile cele mai favorabile să facă bani.