Cum să îi câştigi încrederea mamei soacre?

Este binecunoscut faptul că relaţia dintre bărbaţi şi mamele lor este una foarte strânsă. Atunci când te căsătoreşti, te poţi aştepta la tot felul de surprize din partea mamei soacre, asta dacă nu reuşeşti să îi câştigi încrederea la timp.

RomaniaTV.net
11 mai 2015, 13:00
Cum să îi câştigi încrederea mamei soacre?

Îţi sunt cunoscute, cu siguranţă, momentele în care telefonul sună dimineaţa la prima oră, iar la celălalt capăt al firului este mama soacră, îngrijorată dacă puiul său a luat micul dejun. Ca să nu mai spunem de momentele în care primiţi vizite neanunţate, iar mama soacră hotărăşte să rămână peste weekend la voi să se ocupe de hainele din şifonier, care trebuie călcate.

Ei bine, pentru a te asigura că nu vei fi nevoită să treci prin astfel de momente, un bărbat, editor la „THE PLUNGE”, te învaţă cum să câştigi la timp simpatia mamei soacre, dar mai presus de toate încrederea ei.

APROB-O

Pare dificil, dar la un moment dat vei vedea că nu este chiar imposibil. Ce alegi, să ai mereu parte de discuţii în contradictoriu sau să ai parte de pace şi armonie? ÎNCEARCĂ SĂ ÎNŢELEGI de ce face anumite lucruri înainte să ai vreo reacţie care să o determine să nu te mai accepte în veci. Când există o dispută între ea şi bărbatul tău, adică fiul ei, este indicat să STAI DEOPARTE pentru că în cele din urmă supărarea îi va trece, ei se vor împăca, iar
tu vei fi cea care va trage ponoasele. ASCULT-O, LAS-O SĂ ÎŢI DEA SFATURI, iar dacă simţi nevoia să le pui în aplicare, fă-o.

FII DESCHISĂ

Dacă vrei să îţi faci mama soacră cu adevărat fericită, DĂ-I CEVA DE FĂCUT. Fie că este vorba de activităţi legate de muncă sau de casă, din când în când dă-i ceva de făcut. LAS-O SĂ SE SIMTĂ IMPORTANTĂ. Când mai vine în vizită, dacă vezi că are chef de muncă, NU ÎI STA ÎN CALE. Din când în când mai ai nevoie şi tu de o mână de ajutor. În ceea ce priveşte pregătirile de nuntă, chiar dacă vei simţi nevoia să rezolvi totul cu ajutorul mamei tale, ia-o
şi pe mama lui. PERMITE-I SĂ VADĂ CE SE ÎNTÂMPLĂ, să îşi dea cu părere şi să participe în egală măsură la luarea deciziilor finale. Nu o neglija, pentru că pe parcursul căsniciei vei avea nevoie să fie de partea ta.

Citeşte mai mult pe Feminis.ro