Cum să îmbunătăţeşti relaţia cu socrii

Nu întotdeauna relaţia cu socrii este roz. Şi, dacă nu este gestionată corespunzător, aceasta poate duce la destrămarea unui cuplu. De multe ori, disconfortul apare în momentul în care regulile de funcţionare ale unui cuplu sunt "deturnate" de bunele intenţii ale socrilor.

RomaniaTV.net
26 nov. 2012, 08:19
Cum să îmbunătăţeşti relaţia cu socrii

În momentul în care te căsătoreşti, bărbatul/femeia visurilor vine „la pachet” cu familia lui. Ce trebuie făcut pentru că relaţia cu socrii să fie una constructivă aflaţi din următoarele poveşti de viaţă.

„Am şi eu o problemă, dacă o pot numi aşa. Eu şi soţul meu suntem de aceeaşi vârsta, 26 de ani, şi suntem căsătoriţi de 1 an de zile. Ne-am căsătorit din dragoste adevărată, ţinem foarte mult unul la celălalt, ne înţelegem foarte bine, dar când vine vorba de părinţii lui (de socrii) totul se schimbă. De exemplu, dacă avem planuri ca ziua următoare să mergem undeva, la părinţii mei sau pur şi simplu la o plimbare, un film, şi părinţii lui îi cer ajutorul într-o chestie banală (să meargă să îi ajute la bătut covoare) el face în aşa fel încât să îi ajute pe ai lui prima dată, după care ne putem relua planurile”.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro