Cum să îți alegi parfumul în funcție de personalitate. Iată trucul de care trebuie să ții cont

Parfumul se spune de multe ori că dă indicii esențiale despre persoana care îl posedă. Mai jos îți arătăm cum să îți alegi parfumul în funcție de personalitate.

10 dec. 2022, 09:02
Cum să îți alegi parfumul în funcție de personalitate. Iată trucul de care trebuie să ții cont

Parfumul se spune de multe ori că dă indicii esențiale despre persoana care îl posedă. Ales cu grijă și tinând cont de câteva reguli acesta devine accesoriul esențial.

Cum îți alegi parfumul în funcție de personalitate

Puține persoane știu că atunci când ne alegem un parfrum este important să știm câte ceva despre noi. Iată ce parfum e indicat să folosești în funcție de personalitatea ta.

Pentru persoanele romantice– Acestor persoane li se potrivesc cu preponderență cele florale. Notele cele mai potrivite sunt liliacul, iasomia sau trandafirul. Aceste note sugerează despre persoana în cauză că este una foarte blândă, calmă, sensibilă, dar ne duc ușor și spre perioada copilăriei.

Pentru persoanele îndrăznețe– În acest caz este bine să alegem parfumurile cu tentă de mosc. Moscul oferă senzație de încredere în sine, de siguranță și de putere. Moscul scoate în evidență foarte puternic personalitatea.

Citește și: Daniel Onoriu, prima reacţie după ce s-a zvonit că ar fi încercat să se sinucidă. Ce s-a întâmplat, de fapt, în arest

Pentru persoanele rafinate– Parfumurile cu iz de santal sau lemnoase sunt cele mai potrivite pentru aceste persoane. Au un aer sobru și totodată pasional și ne duc totodată cu gândul la o pădure, la linște și mai ales la sensibiltatea celor care poartă acest parfum.

Pentru persoanele precaute– Acestor tipologii de oameni parfumurile cu miros de trandafir le vin cel mai bine și asta pentru că oferă multă sensibilitate la fel ca cei care le posedă. Sunt ideale pentu persoanele care au mereu grijă de ce se întâmplă în sufletul lor.

Pentru persoanele perfecționiste– Un miros de santal este tot ce au nevoie aceste pesoane. Cei care preferă acest miros sunt de cele mai multe ori acele persoane care sunt foarte atente, perfecționiste și foarte atente la tot ce se întâmplă în jurul lor.

Pentru persoanele stabile– Acestor tipologii li se potrivesc cele cu note de gardenia. Cei care folosesc aceste note sunt caracterizați ca fiind persoane care le place să aparțină unui grup, nu se vor lideri niciodată și preferă siguranța.

Îndiferent de ce parfum alegem este foarte important să știm că acesta reprezintă accesoriul de bază și este foarte important atunci când oferim cuiva cadou un parfum să fim atenți la ce trăsături de caracter are persoana în cauză.

Citește și: Horoscop decembrie 2022. Cele 3 zodii care nu vor avea probleme cu banii în luna cadourilor