Daniel Onoriu, prima reacţie după ce s-a zvonit că ar fi încercat să se sinucidă. Ce s-a întâmplat, de fapt, în arest

Daniel Onoriu a reacționat prin intermediul avocaţilor săi şi a negat că ar fi încercat să se sinucidă în arest, acolo unde se află pentru 30 de zile după ce a încălcat un ordin de restricţie obţinut de soţia sa, care a cerut divorţul.

22 nov. 2022, 17:17
Daniel Onoriu, prima reacţie după ce s-a zvonit că ar fi încercat să se sinucidă. Ce s-a întâmplat, de fapt, în arest
Daniel Onoriu, prima reacţie după ce s-a zvonit că ar fi încercat să se sinucidă. Ce s-a întâmplat, de fapt, în arest

Daniel Onoriu, prima reacţie după ce s-a zvonit că ar fi încercat să se sinucidă. Acesta susține că speculațiile au fost menite să-l denigreze, mai ales că au apărut înainte de a se judeca revocarea arestului preventiv.

Citeşte şi: Daniel Onoriu, arestat pentru 30 de zile după ce a încălcat ordinul de protecţie obţinut de soţia lui. Anterior arestării, pilotul a ajuns la Psihiatrie după ce a ameninţat că se sinucide

„Oamenii care m-au adus în starea aceasta complotează în aceste momente împotriva mea. Vă rog să înțelegeți că în urmă cu un an de zile viața mea s-a schimbat. De la un om în toată firea, astăzi, am cu 60 de kilograme mai puțin și am ajuns în arest. Neg cu vehemență această știre și nu pot să nu observ modul în care se încearcă denigrarea mea și manipularea atenției publice. Am termenul cu privire la revocarea măsurii arestării preventive și îmi doresc să îmi văd familia cât mai repede. Nu mai pot sta în arest și nici la Obregia. Să lăsăm justiția să facă dreptate! Sunt un om cu frică de Dumnezeu. Nu aș putea recurge niciodată la suicid”, este mesajul scris de avocaţi pe pagina de Facebook a lui Daniel Onoriu.

Citeşte şi: Daniel Onoriu a încălcat ordinul de restricţie. Soţia lui, Isabela, a ajuns, din nou, la poliţie: „Îmi dă mesaje de amenințare, că mă răpește”

Rebeca Onoriu, verişoara lui Daniel Onoriu, a declarat că acesta a încălcat ordinul de restricţie deoarece a vrut să fie alături de soţia sa. „Daniel s-a dus din dragoste după încă soția lui! Daniel nu i-a făcut rău șase ani, ca să-i facă acum? Sunt ambiții, orgolii imense și interese mari la mijloc. Și din toate astea suferă Daniel! El este un om cu nevoie de tratament, pe care nu-l poate obține în arest! Orice zi pentru el contează! Rog pe toți să ia măsuri, pentru că fiecare zi contează pentru Daniel și nu ne dorim să vorbim la trecut de el”, a declarat Rebeca Onoriu pentru Click!.