Cum să îţi alegi rimelul potrivit pentru tine, în funcţie de gene

Pe lângă vestimentaţie, un look perfect poate fi realizat doar asigurându-te şi de un machiaj perfect. Sunt multe lucruri de care depinde acest machiaj, pe lângă formă fetei, trăsături, culoarea tenului, formă ochilor, a sprâncenelor şi a buzelor.

RomaniaTV.net
24 feb. 2014, 08:18
Cum să îţi alegi rimelul potrivit pentru tine, în funcţie de gene

Şi în primul rând ne referim aici la tehnicile de aplicare a machiajului dar şi la uneltele care compun trusa perfectă de machiaj. Nu le vom detalia aici pe toate ci ne vom opri la unul dintre cele mai importante instrumente folosite în machiaj, şi anume, rimelul.

Rimelul ar trebui considerat indispensabil din trusa de machiaj. Acesta poate realiza o mare diferenţa în finisarea machiajului pentru ochii definind genele, curbandu-le sau făcându-le mai lungi. Trebuie acordată mare atenţie rezultatutlui dorit deoarece nu le poţi da volum, să le curbezi şi să le lungesti în acelaşi timp chiar dacă anumite firme de rimeluri încearcă să te convingă de acest lucru. Aşadar alegeţi priorităţile şi cumpără rimelul perfect.

Dacă optezi pentru gene lungi, ai nevoie de un rimel pentru alungirea genelor. Cele mai bune sunt cele care au perii lungi şi în formulă acestuia se regăsesc fibre de mătase artificială sau nailon.

Dacă doriţi gene curbate şi nu aveţi timp să folosiţi aparatul de curbat gene încercaţi să utilizaţi un rimel ce are bagheta cu un design curbat. Acesta va ajută la curbarea şi definirea genelor.

Continuarea pe Lyla.ro